Бивши члан СНС провоцирао и физички узнемиравао напредњаке 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji             

 
Бивши члан СНС провоцирао и физички узнемиравао напредњаке
Trenutno na sajtu: 513       |       Podeli:
27.11.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Данас око 12 часова, код малог Градског парка у Чачку, догодио се инцидент, када је Павле Јелесијевић,

острашћени, такозвани, активиста и бивши члан СНС, узнемиравао и провоцирао припаднике Српске напредне странке, који су се окупљали, како би кренули на страначки скуп у Београд.

„Јелесијевић је дошао, очигледно, са намером да нас испровоцира. Почео је да нас снима мобилним телефоном и уносио нам се у фацу. Наравно да никоме није свеједно. Ја подржавам став, да свако има право да износи своје политичке ставове и окупљања, како припадници опозиције тако и позиције. Недопустиво је да нас такви типови провоцирају, и добро је да сам ја био ту, иначе би тај острашћени дечко, који је до јуче био наш члан, можда отишао кући без телефона”, казао је Милан Бојовић, члан СНС.

Међутим, ово није први пут да Јелесијевић насрће на неистомишљенике, недавно је, крајње увредљиво и провокаторски наступао према градоначелнику Чачка, приликом отварања гасне котларнице. Иначе, свакодневно са друштвених мрежа упућује салву увреда и претњи на рачун свих оних који не мисле исто као он.

Српска напрадна странка данас има изборну скупштину у Београду а у послеподневним сатима биће одржана и свечана академија поводом 13 година од оснивања странке.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.393.838 посета
Тренутно на сајту: 513 посетилац(a)