Jugović: U Moravičkom okrugu do danas predato više od 1.900 komada oružja 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Jugović: U Moravičkom okrugu do danas predato više od 1.900 komada oružja
Trenutno na sajtu: 382       |       Podeli:
30.06.2023 | 0 коментар(а)



Čačak - Akcija predaje nelegalnog oružja bez posledica počela je 8. maja,



danas je poslednji dan akcije „Predaj oružje”, a prema rečima nadležnih iz PU Čačak građani Moravičkog okruga pristupili su odgovorno.

"Na području Moravičkog okruga od 8. maja predato je oko 1900 komada oružja, više od 87.000 komada municije i oko 1.180 komada minsko-eksplozivnih sredstava. Najviše je predato pištolja i revolvera i lovačkog oružja, ali pored toga predat je i određen broj automatskog oružja, sportskog oružja i određen broj zolja i bombi. Zadovoljni smo odazivom građana na teritoriji celokupne Policijske uprave u Čačku koji su pokazali svoju savesnost i odgovornost i svojim ponašanjem doprineli bezbednosti u celokupnoj zajednici", rekla je za GZS Milica Jugović, šef Odseka za upravne poslove PU Čačak.

Jugovićeva je još jednom apelovala na sve građane koji kod sebe poseduju nelegalno oružje da ga do kraja dana predaju najbližoj Policijskoj stanici.

 

 

GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


PU CACAK ORUZJE PREDAJA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.556.227 посета
Тренутно на сајту: 383 посетилац(a)