Novi sadržaji na zlatiborskoj gondoli tokom prazničnih dana 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
Novi sadržaji na zlatiborskoj gondoli tokom prazničnih dana
Trenutno na sajtu: 324       |       Podeli:
25.04.2024 | 0 коментар(а)



Čajetina - Gold gondola je za predstojeće praznične dane pripremila razne aktivnosti kojima će ulepšati



ulepšati boravak posetilaca na Zlatiboru. Putnici su već navikli da ih na gondoli očekuju zabavni sadržaji zbog kojih će veći deo dana provesti u prirodi, naročito porodice sa decom.

Spoj zabave, edukacije i aktivnosti u prirodi pokazao se kao idealna kombinacija za celodnevni boravak na trasi gondole, pa će tako biti i ovog puta. Sadržaji će trajati od 12 do 14 časova, a gondola će za putnike raditi sat vremena duže tokom praznika.

Evo koje su aktivnosti planirane tokom prazničnih dana:


- Prolećni safari u okolini Ribničkog jezera je planiran za ponedeljak, 29. aprila, kada će posetioci moći da se upoznaju sa osnovnim karakteristikama flore i faune na Zlatiboru kroz dinamično predavanje stručnjaka iz Parka prirode Zlatibor.

- U utorak, 30. aprila, putnici svih generacija imaju priliku da učestvuju u fitnes treningu na međustanici prema instrukcijama profesionalnog trenera. To će biti prilika da se rekreiraju u prirodi i usvoje nekoliko praktičnih vežbi koje mogu primenjivati i u kućnim uslovima. Istog dana na Torniku će se odvijati kreativna radionica Četkica i čašica koja objedinjuje slikanje na platnu i uživanje u ukusnim napicima uz najlepši pogled sa najvišeg vrha Zlatibora – Tornika.

- Vaskršnjoj radionici 2. maja najviše će se obradovati mališani jer će tog dana moći da pokažu svu svoju maštovitost i kreativnost u šaranju jaja, a u ostatku programa očekuju ih uzbudljivi lov na Zlatno jaje i trka sa kašikama.

- U subotu, 4. maja, putnici zlatiborske gondole ponovo će imati priliku da uživaju u kreativnoj radionici Četkica i čašica koja će se održati na Torniku.

Gold gondola će, od 27. aprila do 5. maja, raditi produženo, pa će putnici moći da se voze od 9 do 17 časova, dok je poslednja vožnja sa Tornika u 18 časova.

 


GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cajetina zlatibor gondola praznici

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.120.456 посета
Тренутно на сајту: 325 посетилац(a)