Патријарх благословио Селаковиће 


Preko 1000 vozila u koloni, potpuni kolaps ka Zlatiboru              Festival profesionalnih pozorišta Srbije u Užicu od 13. do 20.maja              U Srbiji u martu više turista za 11,7 odsto nego pre godinu dana              Potpisani ugovori za pošumljavanje sa 38 lokalnih samouprava - novi drvoredi u Čačku, Ljuboviji, Arilju              Danas Komaranska košija na Boretinom brdu              Večeras na Kraljevom trgu koncert Baneta Mojićevića              Čačani će sutra u Borčevoj hali uživati uz pesme Lexington benda             

 
Патријарх благословио Селаковиће
Trenutno na sajtu: 390       |       Podeli:
27.02.2017 | 0 коментар(а)



Бивши министар правде Никола Селаковић и његова изабраница Милица Стојановић изговорили су данас судбоносно да.

Свадбеном весељу функционера Српске напредне странке и девојке која ради у Министарству правде, присуствовали су и највиши државни званичници, а нешто после 16 часова придружио им и премијер Александар Вучић.

Црквено венчање обављено је у крипти Храма Светог Саве, уз благослов патријарха српског Иринеја који је обавио венчање, и уз присуство високог свештенства.

На црквено венчање младенци су стигли црним БМВ-ом. И, на изненађење и одушевљење окупљених гостију, били су одевени у складу са традиционалном српском ношњом. Милица је носила белу венчаницу и преко ње бордо јелек, а Никола је, такође, имао традиционални одевни комад, јелек у плавој боји.

Младенце су испред храма дочекали трубачи, а венчању су присуствовали шеф канцеларије за КиМ Марко Ђурић, потпредседник СНС Миленко Јованов, посланик СНС Владимир Ђукановић, па несуђени председник Олимпијског комитета и челник Џудо савеза Србије Иван Тодоров...

После црквеног венчања, гости су отишли у ресторан "Стадион" у истоименом тржном центру у Београду. Весељу су се придружили министри Нела Кубуровић, Бранислав Недимовић, Вања Удовичић, председница скупштине Маја Гојковић и председник војвођанске владе Игор Мировић, градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, као и Андреј Вучић, брат премијера Србије и председника СНС. Хостесе су испред лифта дочекивале званице и спроводиле их у свечану салу.

Међу последњима је стигао премијер Александар Вучић, који је претходно био на обележавању стогодишњице Топличког устанка у Прокупљу. Није се дуго задржао на свадбеном весељу.

Снимање са ограничењем

Бројни фото-репортери и новинари могли су да обављају своју дужност - са пристојне удаљености. За време црквеног венчања ушли су у Храм Светог Саве, али не и у крипту где је патријарх Иринеј обавио церемонију. По обављеном венчању новинари су покушали да узму изјаву од младожење, на шта им је Селаковић одговорио - пољупцем.

А испред тржног центра "Стадион" биле су појачане мере безбедности. Лифтови, које иначе користе посетиоци тржног центра, били су резервисани само за званице. Њих су на улазу у тржни центар дочекивале хостесе. И паркинг-места била су резервисана искључиво за госте младенаца. Новинари нису могли даље од паркинга.

Извор: Новости, М. Станојковић




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.820.364 посета
Тренутно на сајту: 391 посетилац(a)