Планинци из Годечева: Хвала Селаковићу у име 30 првака 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Планинци из Годечева: Хвала Селаковићу у име 30 првака
Trenutno na sajtu: 272       |       Podeli:
17.08.2018 | 0 коментар(а)



Косјерић – Ђаци из засеока Плоска ускоро ће до школе у Годечеву уместо старим макадамским корачати новим асфалтним путем,

који им је генерални секретар Никола Селаковић лично обећао и своје обећање испунио.

Мештани Плоске захвални Селаковићу, фото: Глас западне Србије

“Овај пут је за понос свих мештана. У засеоку има преко педесеторо деце школског и предшколског узраста и њима је најбитније да по лошем времену могу нормално доћи до школе. Поштујемо председника Вучића за све што ради, али ми за овај пут највећу захвалност дугујемо Николи Селаковићу, јер да њега није било мучили би се са блатом и ове зиме. До гроба су генералном секретару захвални сви Тошићи, Секулићи, Давидовићи и Љујићи”, рекао је Драган Тошић, председник МЗ Годечево.

Планирано је да буде асфалтирано 3,1 километар, и на тај начин спојиће се два регионална пута, Ваљево преко Рогачице и Ваљево – Ужице преко Повленске косе. Вредност радова у износу од 15,9 милиона динара финансира ЈП “Путеви Србије”, док је насипање банкина у износу од два милиона динара финансирала општина Косјерић.

Ђокић: У селу је много младих, локална самоуправа мора да помогне, фото: Глас западне Србије

Председник општине Жарко Ђокић био је иницијатор целе акције, јер је писао Селаковићу и упознао га са локалним проблемима.

“Овај пут је био неопходан јер у потезу Метаљка – Плоска живи близу 200 становника, овде је много младих остало да живи на селу и бави се пољопривредном производњом. Село Плоска има 35 трактора и око 27 хектара под малином, ту живе вредни и радни људи који нису напустили своја огњишта и заслужили су помоћ локалне самоуправе и Владе РС”, изјавио је Ђокић за Глас западне Србије.

 

Са новим асфалтом спремно ће се дочекати следећа зима, фото: Глас западне Србије

Завршетак радова очекује се до краја месеца, а мештани су обећали да ће у знак захвалности приредити велику гозбу.

 

Глас западне Србије

 

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.450.353 посета
Тренутно на сајту: 273 посетилац(a)