Компанија „Дунав осигурање” задржала лидерску позицију на тржишту 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
Компанија „Дунав осигурање” задржала лидерску позицију на тржишту
Trenutno na sajtu: 493       |       Podeli:
17.11.2022 | 1 коментар(а)



Чајетина - Представљајући резултате пословања „Дунав осигурања“ у првих девет месеци ове године,



Ивана Соковић је истакла да је та компанија задржала лидерску позицију на тржишту са учешћем од 26,3% у укупној бруто премији.

„У првих девет месеци остварила је бруто премију од 26 милијарди динара, што представља раст од око 11% у односу на исти период прошле године. Највећи раст бруто премије неживотних осигурања остварен је код осталих осигурања имовине, у које спада осигурање усева и плодова, у осигурању моторних возила, у оквиру кога је највише повећано ауто-каско осигурање, и у добровољном здравственом осигурању, где је највећи пораст остварен код колективног добровољног здравственог осигурања. Ипак, у осигурањима која су донела највећи пораст премије и штете су достигле највећи раст. Ликвидиране штете у првих девет месеци ове године премашиле су 12 милијарди динара, што је за 29% више него у истом периоду 2021. године. У неживотним осигурањима штете су веће за 32%, а у животним осигурањима 18%. Упркос томе, Компанија „Дунав осигурање“ показала је завидну ефикасност у решавању одштетних захтева и ликвидацији штета”, нагласила је Ивана Соковић и додала да је то једини прави начин да се оправда поверење осигураника чији је „Дунав“ важан ослонац у тешким тренуцима.

Финансијски показатељи недвосмислено указују на спремност „Дунава“ да одговори на глобалне изазове и да се прилагоди захтевима тржишта на коме послује. Компанија је и у 2021. години једино осигуравајуће друштво које се налази међу првих десет на листи ТОП 100 осигуравача југоисточне Европе по бруто фактурисаној премији.

Будним праћењем и прилагођавањем тржишту које се мења, а надасве својим односом према клијентима и друштвеној заједници чију добробит никада не занемарује, „Дунав осигурање“ је пример компаније која доследно примењује максиму Мике Антића и слоган Шестих српских дана осигурања.

 

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


dunav osiguranje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Ljubivoje Karadžić

    Tačno je kompanija Dunav ima najniže stope osiguranja u Srbiji ali da ima i naj lošiji kadar u proceni štete i time sve nadoknađuje što će nadam se sve morati da se koriguje u razgovoru sa novim rukovodstvom min.polj.da se predoče nepravilnosti,jer nije vredno biti lider a nemati dovoljno stručnog kadra u poslu a kada dođe do problema "kuku Lele" proizvođači plaćaju ceh. Ovo tvrdim i imam dokaze pod krivičnom i materijalnom odgovornošću.Smatram da će te ovo objaviti! Hvala...



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 158.599.212 посета
    Тренутно на сајту: 493 посетилац(a)