Мујагић: Пут за Баре и даље непроходан, очекујемо ускоро коначно решење овог проблема 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
Мујагић: Пут за Баре и даље непроходан, очекујемо ускоро коначно решење овог проблема
Trenutno na sajtu: 342       |       Podeli:
20.10.2021 | 0 коментар(а)



Сјеница - На регионалном путу Сјеница - Баре коме гравитира чак 15 села, постоји деоница



од 70 метара која је неасфалтирана и у толико лошем стању да преко ње није могуће прећи аутомобилом.

Мештани кажу да је проблем настао пре две године када је локална конфекција приватизована, а власник заградио део пута. Наиме, он не дозвољава да се тај део асфалтира, јер тврди да је пут у његовом поседу и за тих 70 метара тражи нереално високу новчану накнаду.

„У питању су недефинисани имовинско – правни односи, господин Милун Шебек је полагао право на део земљишта на тој путној деоници. Због сталних приговора људи са терена који су потпуно објективни и оправдани, ја сам се пре пар дана лично уверио да је потпуно немогуће путничким аутом прећи преко тих 70 метара. Могу да замислим како је људима који сваки дан живе, раде и саобраћају на том терену, а реч је о огромном простору са кога из 15 села ка матичној школи Свети Сава на Барама гравитира велики број ученика. Тај проблем је при крају да се реши у смислу законите процедуре. Оно што је било до локалне самоуправе је учињено и ми очекујемо да се са виших инстанци власти ускоро поступак доведе до краја и да се та деоница, односно тих 70 метара асфалтира на задовољство свих људи који живе на том терену”, казао је за Глас западне Србије председник општине Сјеница Мунир Мујагић.


Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sjenica bare put blokada munir mujagic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.918.927 посета
Тренутно на сајту: 343 посетилац(a)