Мекић предложен за новог већника: Да ли СДП напушта коалицију и иде у опозицију? 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
Мекић предложен за новог већника: Да ли СДП напушта коалицију и иде у опозицију?
Trenutno na sajtu: 294       |       Podeli:
12.07.2021 | 0 коментар(а)



Пријепоље – Према незваничним информацијама, у општину Пријепоље, стигао је предлог Странке правде и помирења,

да се за новог члана Општинског већа именује Мерсид Мекић. Иницијативу, да се повећа број чланова већа, покренуо је први човек општине Владимир Бабић, као допунску тачку на последњем скупштинском заседању, које је прекинуто због обележавања Дана општине, а чији се наставак очекује наредних дана.

Иначе, Мекић је недавно хапшен, због злоупотреба током расподеле новца спортским клубовима, од стране инспектора Посебног одељења за сузбијање корупције из Краљева. У притвору је провео десетак дана, након чега је пуштен да се брани са слободе, док је већина његових “сабораца” из комисије, који су ухапшени када и он, признала кривицу и нагодила се са тужилаштвом.

Такође, током 2018. године председник Одбојкашког клуба “Бамби Волеј” Адис Мицановић, поднео је кривичну пријаву против Мерсида Мекића оптуживши га за претње, уцену, превару и обману.

Избор Мекића за новог већника, могао би да угрози коалицју напредњака и странке Расима Љајића у Пријепољу. Наиме, према непотврђеним информацијама вечерас заседа Извршни одбор ове партије, на којем ће се расправљати о будућности коалиције, уколико Мекић буде предложен за новог већника.

ПП медиа/ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.912.691 посета
Тренутно на сајту: 295 посетилац(a)