Ново возило у возном парку Јавног комуналног предузећа 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Ново возило у возном парку Јавног комуналног предузећа
Trenutno na sajtu: 456       |       Podeli:
24.03.2022 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Општинска управа Општине Горњи Милановац континуирано улаже у унапређење рада јавних предузећа.

Данас је председник Општине Дејан Ковачевић посетио Јавно комунално предузеће и том приликом уручио директору Ивану Лазићу кључеве новог возила,чиме ће се запосленима олакшати рад,али и побољшати квалитет услуга које ово предузеће пружа грађанима.

Фото: ГМ Прес

Милановчани данас могу да виде висок степен опремљености овог предузећа, али и велику одговорност када су у питању делатности које обавља.Захвалио бих се запосленима који улажу труд и несебично се дају да поспеше рад предузећа.
Сведоци смо да је у раним пролећним данима почело прање улица,редовно се врши одвожење смећа, што свакако доприноси, не само лепшој слици општине, већ и смањену загађења на нашој територији и раду на очувању животне средине.Општина је у протеклом периоду покренула нове пројете, које ће спроводити са Јавним комуналним предузећем и у сарадњи са италијанским партнером Цонтарина и Привредном Комором Србије, а тичу се производње компоста од прикупљеног биоразградивог отпада.Надамо се да ћемо и у том подухвату бити пионири у Србији-рекао је Ковачевић.

Ковачевић је најавио да се у наредних месец дана очекујесастанак са представницима Цонтарине и Привредне коморе, како би се наставило са реализацијом пројекта,који је јако значајан, али и веома скуп.

-Кроз тај пројекат ће доста и да се врати и да се унапреде услуге према грађанству-додао је.

Директор Јавног комуналног предузећа Иван Лазић каже да у возном парку већ поседују три возила слична новом које су данас добили, али да су стара од 15 до 17 година.

-Након репарације два камиона ауто-смећара и куповине чистилице,уз помоћ Општинске управе и председника Ковачевића, субвенцијом Општине смо добили лако теретно возило за потребе водовода и канализације Јавног комуналног предузећа,чија је цена три милиона динара. Ново возило ће нам значити јер има шест седећих места и товарни простор за муљне и пумпе за извлачење воде из просторија, алат и друга потребна средства за рад-рекао је Лазић.

Лазић је напоменуо да Јавно комунално предузеће располаже довољним техничким капацитетом и нема потребе за проширењем, али да је комплетно подмлађивање возног парка план за наредни период.

 

 

 

ГЗС / ГМ Прес

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.374.024 посета
Тренутно на сајту: 456 посетилац(a)