Чачак послао јасну поруку целом свету да знају ко је Ноле, симбол слободе и срце Србије 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Чачак послао јасну поруку целом свету да знају ко је Ноле, симбол слободе и срце Србије
Trenutno na sajtu: 398       |       Podeli:
09.01.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - Четири дана агоније кроз коју је прошао најбољи српски тенисер и најбољи светски спортиста прошле године, Новак Ђоковић, дигла су
Чачак послао јасну поруку целом свету да знају ко је Ноле, симбол слободе и срце Србије, фото: РИНА

цео свет на ноге, а крај саге, надају се многи, очекује се у ноћи између недеље и понедељка, када би Суд у Аустралији требало да одлучи о даљем току и евентуалном Новаковом учешћу на "Аустралијан опену".

 

Данас је устанички Чачак, где је Новак освојио свој први турнир у каријери, снажно стао уз њега.

 

На протесту у срцу Шумадије поводом читаве ситуације, под мотом "Једна земља, један тим", окупљене је најпре поздравио Новаков отац Срђан.

 

Он је поручио да најбољи рекет света сигурно неће устукнути.

 

"Драго ми је што сте се по оваквом времену окупили. Новак је Србија, а Србија је Новак. Нећемо се дати као што се ни он не да јер је борба за слободу јача од свега. Ноле је симбол слободе и срце Србије. Сигурно је да га никако неће сломити", обратио се Чачаним путем аудио-линка Срђан.

 

Он је додао да је у овом тренутку уз Новака не само Србије, већ и "цели слободарски свет".

 

Чачак послао јасну поруку целом свету да знају ко је Ноле, симбол слободе и срце Србије, фото: РИНА

"А то је седам милијарди људи. Подршка му пуно значи да издржи у неправедној борби против империјалистичке политике јер није крив аустралијски народ. Та империјалистичка политика покушава се и код нас и у целом свету спроводити већ деценијама", истакао је отац Новака Ђоковића.

 

Председник Тениског савеза Шумадија и Западна Србија и члан Управног одбора Тениског савеза Србије Мирчета Пауновић предлаже да Савез повуче своје тенисере са Аустралијан опена уколико Новаку не одобре учешће.

 

"Шта можемо друго рећи о држави где ви добијете визу, кренете на пут, а онда вас тамо држе на граници, у изолацији и притвору. Ако нашем Новаку Ђоковићу у понедељак рано ујутру пониште већ одобрену визу, мој предлог, као члана управног одбора ТСС, биће да се сви наши тенисери повуку са ’Аустралијан опена’ и да им Савез надокнади трошкове и изгубљену добит", поручио је Пауновић.


Он наводи да држава Аустралија "није дорасла" том гренд слему и да турнир треба да се премести у Kину, Јапан, Немачку или Русију.

 

"Србија није шака пшенице да је позоба свака врана коју донесе ветар", закључио је Пауновић.

 

Чачак послао јасну поруку целом свету да знају ко је Ноле, симбол слободе и срце Србије, фото: РИНА

Ангелина Шошкић, једна од организаторки "скупа за Новака" у Чачку, каже за РИНУ да је обавеза и дужност да се Новак подржи у тешкој ситуацији у каквој се сада налази.

 

"Дошли смо да га подржимо. Он је слобода и срце Србије. Наша је дужност да сада будемо уз њега", истиче она.

 

ГЗС/ РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Novak cacak podrska skup

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.915.250 посета
Тренутно на сајту: 399 посетилац(a)