U Moravičkom okrugu predato preko 1.700 komada oružja, 83.000 komada municije i 1.100 minsko-eksplozivnih sredstava 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
U Moravičkom okrugu predato preko 1.700 komada oružja, 83.000 komada municije i 1.100 minsko-eksplozivnih sredstava
Trenutno na sajtu: 522       |       Podeli:
09.06.2023 | 0 коментар(а)



Čačak – Akcija „Predaj oružje” produžena je do 30. ovog meseca, međutim, i do prvobitnog roka od mesec dana, odziv građana bio je zadovoljavajuć,



rekla je  Milica Jugović, šef Odseka za upravne poslove PU Čačak.

„Što se tiče odaziva građana po naredbi od 08. maja ove godine za predaju nelegalnog oružja, zadovoljni smo samim odazivom građana na teritoriji čitavog Moravičkog okruga i jedino što je primećeno jeste da je u poslenja tri dana prvobitne naredbe povećan broj predatog oružja. Sve ukupno na teritoriji Moravičkog okruga predato je više od 1.700 komada oružja, zatim oko 83.000 komada municije i više od 1.100 minsko-eksplozivnih sredstava”, rekla je za GZS Milica Jugović, šef Odseka za upravne poslove PU Čačak.

Jugović je naglasila da građani mogu svakoga dana oružje u nelegalnom posedu predati u vremenskom intervalu od 7 do 19 časova u ovom periodu, ili doći u najbližu policijsku stanicu  bez ikakvih posledica. Takođe, to isto mogu učiniti, tako što će pozvati nadležnu policijsku stanicu gde će policijski službenici izaći na teren i preuzeti bilo oružje, bilo minsko-eksplozivna sredstva.

„Još jednom, apelujemo na građane koji to nisu uradili, da s obzirom na to da je produžen rok do 30. Juna da to učine I da predaju svo oružje, municiju, minsko-eksplozivna sredstva u najbližu policijsku stanicu”, zaključila je Jugović.

 

GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ORUZJE PISTOLJ PUSKA NELEGALNO ORUZJE DRAKONSKE KAZNE MUP POLICIJA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.419.253 посета
Тренутно на сајту: 523 посетилац(a)