У стени код Тивта уклесан женски полни орган: Возачи у неверици гледају шта се налази поред пута, а мештани трвде да место има чудотворне моћи 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
У стени код Тивта уклесан женски полни орган: Возачи у неверици гледају шта се налази поред пута, а мештани трвде да место има чудотворне моћи
Trenutno na sajtu: 784       |       Podeli:
02.02.2023 | 0 коментар(а)



Тиват – Ако вас пут наведе у место Кртоли поред Тивта у Бококоторском заливу поред магистралног пута, дочекаће вас велико
Фото: РИНА

изненађење и како га мештани неретко називају - право чудо природе. Већ деценијима у стени је уклесан облик који неодољиво подсећа на женски полни орган, а староседоци овог насеља кажу да та локација проверено има и неке чудотворне моћи, преноси агенција РИНА.

„Препричава се са колено на колено, а и доказано је у пракси да мушкарци који не могу да се ожене дођу овде, дотакну оно што је уклесано и након тога се брзо ожене и крене им на том животном пољу. Да нешто постоји показује и та прича која одолева годинама, да нема истине сигурно је да толико дуго не би опстала у народу", каже за РИНУ мештанин Ђуро Божуровић.

Непознати уметник на уклесани облик додао је и мало боље, па сада изгледа још аутентичније. Због саме експлицитности овог, како га називају мештани магичног места, они који дођу овде да се "помоле" то махом чине кад падне мрак.

„Виђамо аутомобиле паркиране поред пута. Прочуло се да ово место доноси мушкарцима срећу, па никог не кошта да покуша. Причају људи да кад се овде помоле жене почну да им се бацају на колена. Ја сам већ ожењен и зато нисам покушавао, али имам пријатеље које јесу и кренуло им је на боље на љубавном плану након посете", додају мештани.

Током пролећа и лета у стени уклесан женски полни орган окружују листови разгранате смокве, цветови љубичица и јагорчице па како кажу мештани, изгледа још фасцинантније. Оно што је занимљиво јесте да због јаких боја које је користио непознати уметник ово чудо природе може да се види и из авиона, јер је у близини аеродром у Тивту.

ГЗС/РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.020.040 посета
Тренутно на сајту: 783 посетилац(a)