Представници власти: Флајери уместо аргумената 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
Представници власти: Флајери уместо аргумената
Trenutno na sajtu: 395       |       Podeli:
24.10.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - У Чачку су се ових дана појавили политички памфлети против градоначелника Чачка Милуна Тодоровића,

у којима је изнет низ оптужби на рачун резултата његовог рада, што је наишло на оштру осуду представника власти у овом граду.

Нису познати аутори ових флајера и организатори акције њиховог делења, а чачанске Двери, су данас у саопштњу навеле да би Тодоровић требало да писце памфлета потражи у редовима посланика своје странке (СНС)

У међувремену огласили су се челници градских одбора СПС - а и ПУПСА - а, као и бројне јавне личности међу којима је и председник Скупштине града Игор Трифуновић. Они су јавно осудили овај вид, како су навели, кукавичке борбе јер се аутори политичког памфлета крију иза такозваних анонимних активиста и дезавуишу резултате рада градоначелника Тодоровића кога сматрају за једног од најуспешнијих градоначелника у последње три деценије.

„Кaда немате никакав аргумент за скупштинском говорницом и никакав конкретан и добронамеран предлог онда то покушате па претворте у физичко-обрачунски перформанс. Када вам ни то не пролази онда правите овакве флајере. Шта је следеће можемо само да нагађамо”,констатовао је Трифуновић..

СПС у саопштењу скреће пажњу на резултате градоначелника Тодоровића и коалиције која је преузела одговорност 2016. године, и истиче да су они видљиви, пре свега у перпективи коју је за развој овог града отворила изградња нове индустријске зоне, чиме су створени услови за" избор инвеститора који ће вишеструко унапредити наш град."

"У завршној фази је изградње фабрике `Vorwerk` која ће у задатом року запослити преко 1000 наших суграђана, а немачка компанија Wieland, која ће до краја године покренути производњу на локацији некадашње фабрике Цер, већ ангажовала наше суграђане и извршила обуку одређеног броја кадрова”, наводи се између осталог у саопштењу СПС, преноси Танјуг.

Шок: Напредњаци збуњени и разочарани

Иначе, Градски одбор Српске напредне странке шокиран је ових дана сазнањем да је супруга власника локалног медија, који већ скоро годину бесумично води кампању против локалне власти, управо добила угодно државно намештење. Пре три месеца госпођа се исчланила из СНС – а и у оставци назвала, између осталог, ову партију кретенском. Али, напречац је добила премештај са једне државне функције на другу, односно постала инспектор рада, па су све гласнији захтеви, којима се придружио и Тодоровић, да надлежни министар објасни како се она од 11 кандидата нашла у најужем избору. И на победничком месту.

Ствар је, чак и за српске прилике, скоро невероватна. За место инспектора рада у Чачку конкурисало је 11 кандидата, на разговор се јавило седморо, од којих петоро из Чачка, по једно из Краљева и Крагујевца.

Четворо из Чачка јесу чланови Српске напредне странке, међу њима и образоване, младе жене које чекају посао по више година. А намештење добија госпођа која мења државне фирме једну за другом, од туристичке организације, преко пореске управе до службе за запошљавање, која већ има лепо место у Националној служби за запошљавање, а у данима док траје конкурс одлази из владајуће странке и назива је кретенском.

Тим поводом синоћ се обратио и народни посланик СНС Марко Парезановић који је у свом саопштењу навео да је изненађен поступком министра Зорана Ђорђевића.

Танјуг/ ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


MilunTodorovic Tanjug flajer IgorTodorovic ZoranDjordjevic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.184.304 посета
Тренутно на сајту: 396 посетилац(a)