РИК прогласио “Муфтијин аманет – Странка правде и помирења (СПП) – Усаме Зукорлић”, листа тесна за Тандира 


Oblačno i hladnije vreme, povremeno s pljuskovima praćenim grmljavinom              Danas je Veliki petak, najtužniji dan, ali i u uvod i priprema za Uskrs              Godišnjica masovnog ubistva u OŠ „Vladislav Ribnikar”              Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao             

 
РИК прогласио “Муфтијин аманет – Странка правде и помирења (СПП) – Усаме Зукорлић”, листа тесна за Тандира
Trenutno na sajtu: 441       |       Podeli:
20.02.2022 | 0 коментар(а)



Пријепоље/Нови Пазар – Републичка изборна комисија прогласила је изборну листу “Муфтијин

аманет – Странка правде и помирења (СПП) – Усаме Зукорлић” за посланике Народне скупштине на изборима расписаним 3. априла. На изборној листи кандидата за народне посланике, коју је предала та странка налази се 133 имена, међу којима је 14 Пријепољаца.Листа коју је РИК објавио, потврдила је писање медија да се на њој не налази доскорашња перјаница ове партије из Пријепоља Самир Тандир. Наиме, према незваничним информацијама врх партије проценио је да због бројних афера, потом организовања хајке на председника општине Пријепоље и бахатости Тандир штети угледу странке и преставља терет за излазак пред грађане, па је он скинут са листе иако је првобитно био планиран да се на њој нађе, као шести по реду.

Ипак, Тандир је успео да на листу прогура најближе сараднике, добро знане органима гоњења, у намери да их посланички имунитет заштити од закона. Тако је Сабира Хаџиавдић котирана као 5 на листи, Алиса Таловић је 8 а Мерсид Мекић 17, њих троје хапшени су због коруптивних дела од стране Посебног одељења за сузбијање корупције из Краљева и у току су судски процеси.

Поред поменуте тројке, на листи се као 22 налази Сабахудин Хајдаревић председник ОО СПП у Пријепољу. Директор школе у Бродареву, Амел Курбеговић, је такође на листи, као и Насо Планић, Амел Девовић, Џевад Мујезиновић, али без изгледа да уђу у парламент.

Иначе, у граду на Лиму шпекулише се да је ово само увод у промене које ће уследити након избора у одбору СПП у Пријепољу. Управљање странком преузеће неукаљани људи, са намером да поново врате углед партији који је према оцени многих дебело нарушен.

ГЗС/ ПП Медиа




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Stranka zukorlic tandir

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.981.420 посета
Тренутно на сајту: 442 посетилац(a)