Дринска регата номинована за признање "Најбоље из Србије 2017" 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Дринска регата номинована за признање "Најбоље из Србије 2017"
Trenutno na sajtu: 352       |       Podeli:
18.02.2018 | 0 коментар(а)



Бајина Башта - Манифестација Дринска регата и ове године је номинована за признање

„Најбоље из Србије“ које додељује Привредна комора Србије у сарадњи са Министарством трговине, туризма и телекомуникација. Бајинобаштанска манифестација је прошлогодишњи лауреат овог престижног признања као Најбоља туристичка манифестација у функцији промоције Србије а и ове године је номинована у истој категорији.

Привредна комора Србије у сарадњи са Министарством трговине, туризма и телекомуникације последњих тринаест година додељује ово престижно признање и то за најуспешнији робни и корпоративни бренд, за најбољег извозника, манифестацију и стартуп предузеће. У гласању и избору учествује стручни жири који вреднује постигнућа, квалитет, успешност, препознатљивост и репрезентативност номинованих предузећа. Поред тога, у гласању могу учествовати и сви остали грађани Србије.


Фото: промо

Процедура гласања је једноставана. Потрошачи се региструју на сајту акције, затим на своју е-мејл адресу добијају линк чијим се активирањем омогућава гласање. Свој глас потрошачи могу дати једном бренду или компанији у свакој од 24 категорије. Кликом на слику/назив компаније или бренда, могуће је прочитати додатне информације о учеснику. Након избора опције Гласајте, глас је додељен изабраном учеснику, након чега је могуће гласати у другим категоријама.

Гласање за најбоље корпоративне и робне брендове се одвија на сајту www.najboljeizsrbije.com, и траје до 28. фебруара 2018. године.

 

Дрина инфо / Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.431.404 посета
Тренутно на сајту: 353 посетилац(a)