Попис становништва у Чачку успешно релизован 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Попис становништва у Чачку успешно релизован
Trenutno na sajtu: 628       |       Podeli:
02.11.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - У граду Чачку као и у свим локалним самоуправама у Моравичком округу
Бојан Бећић градски инструктор за попис становништва у Чачка Фото: ГЗС

Попис становништва завршен је на време, закључно са 31. октобром, све је протекло у најбољем реду и нема становника који нису пописани.

„Протиче већ други дан како је попис на територији града Чачка завршен, нисмо имали никаквих проблема на терену, у радној организацији, односно том ланцу од пописне комисије до општих координатора, инструктора и самих пописивача. Захваљујући томе што смо направили неку структуру рада завршили смо све у предвиђеном року. Одзив грађана је био јако добар, уз мање изазове да људи нису били на време информисани, они који нису били код куће када дођу пописивачи њима су остављени обрасци, сви су се уредно јавили и у договору са пописивачима овај посао смо успешно привели крају. Немамо никога ко у граду Чачку није пописан, грађани су били јако љубазни, није било никаквих проблема. У складу са временом, радило се путем апликације, за коју је претходно спроведена обука у трајању од пет дана, тако да је све ишло много брже него раније када се све радило путем папира и оловке и овај начин помаже у томе да и резултати буду брже доступни”, рекао је Бојан Бећић градски инструктор за попис становништва у Чачка.

 

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


popis stanovnistva cacak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.582.424 посета
Тренутно на сајту: 629 посетилац(a)