Отворена купалишна сезона на градским базенима СЦ „Младост” 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Отворена купалишна сезона на градским базенима СЦ „Младост”
Trenutno na sajtu: 359       |       Podeli:
20.06.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Иако су грађани Чачка навикли да освежење на градским базенима нађу већ крајем маја,
Базени СЦ „Младост", фото: ГЗС

ове године због лоших временских услова СЦ „Младост" тек јуче је отворио купалишну сезону. Први посетилац био је Никола Богојевић, који као велики заљубљеник у воду, је уживао у свим садржајима, а једино жели више сунца и топлог времена.

„Долазим из Београда, дошао сам овде у посету родбини и пријатељима. Напокон, после месец дана кише сунце нас је изненадило и први дан искористио сам за уживање и пливање на базену. Још увек нема гужве, што ми изузетно прија. Могу да похвалим СЦ `Младост` да су им терени  јако лепо сређени, укључујући и базене. Надам се да ћу чешће долазити у Чачак, с обзиром да од мора ове године нема ништа", казао је кроз осмех Никола.

Никола Богојевић, први посетилац градских базена СЦ „Младост"

Спасилачка, редарска и лекарска служба бринуће о свим посетиоцима и кућном реду на градском купалишту. Цена дневне карте на радост купача, није мењана још од 2010. године и износи 150 динара.

 

Милош Стеванић, директор СЦ „Младост"

„Сви носиоци Вуков дипломе у граду имају бесплатну сезонску карту, за редовне посетиоце цена сезонске карте је 4.000 динара, за кориснике картица `3+` је 2.000 динара за целу сезону. У наредном периоду биће организована и школа пливања, коју већ годинама уназад организујемо", рекао је директор СЦ „Младост" Милош Стеванић.

Радно време базена је сваког дана од 8:30 до 20:00 часова.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


pocetak kupalisne seuone sc mladost

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.136.682 посета
Тренутно на сајту: 360 посетилац(a)