Фудбалери Партизана убедљиви против Јавора на старту Супер лиге 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
Фудбалери Партизана убедљиви против Јавора на старту Супер лиге
Trenutno na sajtu: 331       |       Podeli:
10.07.2022 | 0 коментар(а)



Фудбалери Партизана победили су синоћ у Ивањици домаћи Јавор са 4:0, у утакмици првог кола Супер лиге Србије. Голове су
Фото: ГЗС, илустрација

постигли дебитант Михајло Петковић у 21. минуту, Бибарс Натхо у 68. минуту, Самед Баждар у 77. и Рикардо Гомеш у трећем минуту надокнаде времена из једанаестерца.

Партизан је имао прву шансу на утакмици, када је Слободан Урошевић у деветом минуту главом после корнера који је извео Натхо, послао лопту преко гола. После њега покушао је Александар Филиповић, а са друге стране пред голом Партизана створена је добра шанса, али Лука Гојковић није стигао до лопте.Црно-бели повели су у 21. минуту голом дебитанта Петковића. Он је постигао леп гол са ивице казненог простора, када је погодио горњи леви угао гола домаћих. Млади фудбалер је уз сузе са саиграчима прославио први погодак за Партизан.

Јавор је после тога заиграо ангажованије, у 35. минуту покушао је Елиомар, а добро је одбранио голман Немања Стевановић, а помогао му је и саиграч Светозар Марковић који је избацио лопту. Пет минута касније покушао је у Лука Луковић, али је са петерца главом послао лопту преко гола.

Последњу шансу у првом полувремену имали су гости, када је Квинси Мениг „маказицама“ захватио лопту и био непрецизан.

Друго полувреме почело је шансама Рикарда и Менига. У 59. минуту Рикардо је постигао гол, али је после употребе ВАР технологије погодак поништен због прекршаја на почетку акције.

У 68. минуту Партизан је удвостручио предност голом Натха, после центаршута Менига са леве стране.

Трећи гол постигао је млади Баждар, у 77. минуту, после акције у којој су учествовали Андраде и Филиповић. То је први гол 18-годишњег Баждара за први тим Партизана.

До краја утакмице шансе су имали Никола Терзић, Златан Шеховић и Саша Здјелар, али нису били прецизни.

У другом минуту надокнаде досуђен је једанаестерац због прекршаја Милана Обрадовића над Рикардом. Нападач Партизана био је сигуран и поставио коначан резултат у Ивањици 4:0.

У другом колу, следећег викенда, Партизан ће у Нишу играти против Радничког, а Јавор ће као гост играти у Бачкој Тополи против ТСЦ.

ГЗС/ Бета




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


fudbal rezultat

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.200.624 посета
Тренутно на сајту: 332 посетилац(a)