Nestao tinejdžer: Mikica otišao da prošeta i od ponedeljka mu se gubi svaki trag 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
Nestao tinejdžer: Mikica otišao da prošeta i od ponedeljka mu se gubi svaki trag
Trenutno na sajtu: 395       |       Podeli:
07.04.2024 | 0 коментар(а)



Novi Pazar - Mikica Bošković, sedamnaestogodišnji mladić iz Novog Pazara nestao je prošlog ponedeljka, kada je otišao u šetnju i više se nije vratio kući. Njegova očajna majka Daca, u suzama moli za pomoć.
Foto: privatna arhiva

Otišao je od kuće u ponedeljak oko pola 1, kako je rekao da prošeta. Posle je rekao da ide na plac na kom drži golubove. Zvali smo ga, jedno vreme se javljao i rekao da će doći kući, ali se nikako nije pojavio. Tu noć sam oko tri sata otišla u policiju i prijavila da ga nema, kaže za RINU uplakana majka.

Ona dodaje da je od policije dobila informaciju kako su pretražili teren, ali a ga nisu pronašli. U potragu su se uključi i njegovi drugovi, ali uzalud.

Daca moli da ukoliko iko ima bilo kakvu infromaciju o njenom sinu, da javi na broj telefona 064 515 0 889.

GZS/ RINA




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.644.925 посета
Тренутно на сајту: 396 посетилац(a)