Скандалозна одлука: На терену се боре, али Будућности из Ариља прети испадање због бруталне крађе 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
Скандалозна одлука: На терену се боре, али Будућности из Ариља прети испадање због бруталне крађе
Trenutno na sajtu: 349       |       Podeli:
04.06.2022 | 2 коментар(а)



Ариље - Фудбалерима Будућности из Ариља прети елиминације из Српске лиге Запад због срамне

одлуке тамошњег фудбалског савеза и генералног секретара Рада Поповића.

Фудбалерима Ариља одузета су два бода без икаквог разлога. Наиме, Фудбалски савез западне Србије донео је одлуку да Будућности, коло пре краја, отежа борбу за опстанак. Као главни разлог наводи се касно плаћање службених лица на утакмици против Слободе из Ужица.

Добили смо рачуне службених лица, али је проблем представљао жиро-рачун четвртог судије. Он је послао погрешан рачун на који смо ми проследили новац, банка је то одбила будући да тај рачун не постоји и издала нам је потврду за то, а по налогу генералног секретара Рада Поповића бодови су нам одузет - рекао је Ивановић.
Подсећамо, "Информер" је један од главних спонзора Будућности!

Спортски директор Будућности истиче да генерални секретар Фудбалског савеза западне Србије Раде Поповић ради све како би клуб из Ариља испао из лиге, а сачували Гоћ у Зони.

„Раде Поповић је у пензији, али још увек прима преко 200.000 динара плате због фудбала. Ради као секретар и за то прима плату у Фудбалском савезу западне Србије, а плус је делегат у Суперлиги. Члан је у разним комисијама, а све се то плаћа. За све му подршку пружа председник Савеза Бранко Стојаковић”, објаснио је Ивановић.
Наш саговорник истиче да, уколико је Савез решио да суспендује клуб, утакмица није смела да се игра.

„Утакмица није смела да се игра! Да је Савез суспендовао наш клуб, делегет није смео да одобри да се утакмица одигра. Пошто јесте одиграна, бодови не могу бити одузети, већ делегат треба да сноси казну”, рекао је спортски директор Будућности из Ариља.

ГЗС/Информер




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


arilje buducnost liga zapad ispadanje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (2)

  • zzoki

    potpuna istina,ako je pogresan ziro-racun banka odmah kontaktira blagajnika ili neko drugo lice u klubu koje ima deponovan potpis u banci
  • Lari

    Pa ista fora i za Slobodu,isti covek,sekretar fsrzs oduzeo 3.boda I pogurao Polet u Srpsku ligu.
  • ss

    Buducnost Arilje i FK Sloboda CACAK su sramno osteceni od jednog penzionera u FSZS i to je vtoliko sramno da je fudbal umro u ovom regionu radi coveka koga treba proterati jer radi u interesu pojedinaca iz vlasti.



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 159.199.290 посета
    Тренутно на сајту: 350 посетилац(a)