Први снег изазвао саобраћајне проблеме у западној Србији, путари апелују да се на пут не креће без адекватне зимске опреме 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
Први снег изазвао саобраћајне проблеме у западној Србији, путари апелују да се на пут не креће без адекватне зимске опреме
Trenutno na sajtu: 389       |       Podeli:
30.11.2021 | 0 коментар(а)



Ужице / Чајетина / Нова Варош – Снег који је током јучерашњег дана и вечери падао неколико

сати без престанка, оформио је на планинама Златибор и Златар снежни покривач од 30 сантиметара, а снега је било и на коловозу, казао је за Глас западне Србије директор „Путева Ужице” Леко Корићанац.

„За кратко време нападало је много снега, али то не би био проблем, да су учесници у саобраћају имали адекватну зимску опрему, пре свега пнеуматике. У вечерњим сатима на Златибору је дошло је до попречивања шлепера из Црне Горе, који је имао летње гуме и он је изазвао застој у саобраћају који је трајао све до 23 сата, а морала је и полиција да интервенише”, истакао је Корићанац.

Према његовим речима, саобраћај на овој деоници је после 23 сата регулисан, путеви првог приоритета су очишћени и проходни а у току је чишћење путева другог приоритета.

„Имамо довљне количине соли и ризле као и потребних машина, али апелујемо на све учеснике у саобраћају да на пут не крећу без адекватне зимске опреме, јер то изазива највеће проблеме на терену”, закључио је Корићанац.

 

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


UZICE CAJETINA NOVA VAROS SNEG ZASTOJ SAOBRACAJ

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.145.789 посета
Тренутно на сајту: 389 посетилац(a)