Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada ! 


Sunčan i topao poslednji dan aprila              Poznati članovi nove vlade, mandatar za sastav Pokrajinske vlade Maja Gojković              Zajednica auto-škola u Čačku dobija poligon za obuku vozača              Koalicija „Svi za Čačak” danas i sutra prikuplja potpise za kandidaturu              Komaranska košija na Boretinom brdu 1. maja             

 
Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !
Trenutno na sajtu: 445       |       Podeli:
18.04.2024 | 5 коментар(а)



Čelni čovek Grada na Moravi, Milun Todorović i zvanično je postao dobitnik najvećeg priznanja ,,Najbolji gradonačelnik u Srbiji
Milun Todorović sa suprugom Tanjom na dodeli priznanja - foto Tanjug

priznanje mu je uručeno večeras u Beogradu. Specijalnu nagradu za najveći doprinos razvoju turizma u Srbiji dobio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kome će nagrada, kako kažu organizatori, biti uručena lično u kabinetu naredne nedelje. Za ovo priznanje  stiglo više od 3000 nominacija za pojedince i organizacije koji su se u protekloj godini istakli radom na polju turizma, promocije naše zemlje ali i u brojnim drugim sferama.

„Ogromna je čast poneti titulu najboljeg gradonačelnika u konkurenciji velikog broja uspešnih i odličnih kolega. Velika privilegija, ali i još veća odgovornost i podsticaj da u nove pobede i nove projekte idemo još snažnije. Veliko hvala organizaciji @321srbija, našoj prelepoj državi Srbiji, svim mojim saradnicima koji svakog dana daju sve od sebe da naš grad bude divno i sigurno mesto za život svih naših sugrađana i budućih generacija, kao i mojoj divnoj porodici koja je moj najveći oslonac i podrška. Takođe, posebnu zahvalnost dugujem mojim Čačanima i njihovoj podršci bez koje ništa od ovoga ne bi bilo moguće", naveo je Todorović na zvaničnom instagram nalogu.

Inače, Todorović je priznanje dobio i ozbiljnoj konkurenciji gde se našao gradonačelnik Novog Sada i Zrenjanina.

Od raspisivanja konursa za dodelu godišnjih „321 Srbija“ priznanja početkom decembra, stiglo više od 3 000 nominacija za pojedince i organizacije koji su se u protekloj godini istakli radom na polju turizma, promocije naše zemlje ali i u brojnim drugim sferama.

GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Milun Todorović dobitnik nagrade najbolji gradonačelnik

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (5)

  • Pane

    Bravoo dedaaa!!!
  • Koraksić

    Čestitke i sve najbolje gradonačelniku. Zasluženo, nema šta!
  • PONOSNA ČANKA ANĐA

    BRAVO, BRAVI BRAVO ! PONOSNA NA ČAČAK I ČAČANE
  • Dušan Janjić iz Avenije

    A šta sada kaže ovih desetak budala , računajući Cojla, Nešicu, Kvekala koji su pet godina blatili čoveka, lagali na kilo i fabrikovali laži !?? Sramota da bude te strane plaćenike koji su za šaku dolara i evra pljuvali po svojim gražanima, po Čačku, po Milunu ! Takve prodane duše i ništake kao što su oni nećete lako naći nasvjet ! Da li imate gram obraza!!!!!
  • ALEKSA R.

    MENE JE SRAMOTA TIH BITANGI KOJE PLA?AJU OVI ŠTO TVRDE DA SU SRBI ZLO?INCI I GENOCIDAN NAROD . NISU JEDINI U ?A?AKU NA ŽALOST ALI SADA SVI ZNAJU KO SU I NEMA IH NEKOLICINA SVE SA ONIM LUDAKOM I PSIHOPATOM IZ HOLANDIJE. PLJUVA?E IH PO ULICI !
  • Čačanka, Obrež

    Čestitke gradonačelniku,radom zasluženo priznanje ! Samo napred i ovo je najbolji dokaz da rad pobeđuje !!



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 158.716.037 посета
    Тренутно на сајту: 444 посетилац(a)