Парезановић: Појавиће се неко ко ће на изборима победити СНС, али… 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
Парезановић: Појавиће се неко ко ће на изборима победити СНС, али…
Trenutno na sajtu: 362       |       Podeli:
13.10.2018 | 0 коментар(а)



Чaчак – Градска организација СНС у Чачку у недељу ће прославити десетогодишњицу оснивања градског одбора ове странке.

Тим поводом у недељу ће у Дому културе бити организована пригодна свечаност.

Један од двојице повереника СНС у Чачку Марко Парезановић рекао је на конференцији за новинаре да је та странка од мале канцеларије дошла до 27.000 гласова, што је, како је оценио, најбољи резултат једне странке у Чачку од увођења вишестраначја.

Парезановић и његов колега повереник Игор Трифуновић упутили су подршку градоначелнику Милуну Тодоровићу и градској управи.

– Немачки инвеститори, индустријска зона и аутопутеви нису пали с неба, већ је неко озбиљно радио на томе. Када видим те нападе и омаловажавања свих резултата, онда имамо још више потребе да упутимо још јачу подршку градоначелнику – рекао је народни посланик.

Он се још једном осврнуо на, како је навео, лапсус градоначелника Тодоровића о “одливу мозгова“.

– Није било битно ни тих 400.000 евра које држава издваја за стартап центар у Чачку, већ је било најбитније да се медијски разапне човек због очигледног лапсуса – навео је Парезановић.

Он је нагласио да су сви у СНС свесни да да странка неће бити вечно на власти, на шта је његов колега Игор Трифуновић сумњичаво одмахивао главом.

– Појавиће се у неком тренутку неко ко ће победити СНС, али будите сигурни да тај неко сигурно неће бити Бошко Обрадовић, Александар Танасковић, разни Ћендићи и Ђенадићи и остали ађутанти Драгана Ђиласа. Мораће да се појави неко паметнији и вреднији, неко нов ко није део ове труле и израубоване опозиције – нагласио је повереник Парезановић.

Председник градске Скупштине Игор Трифуновић истакао је да је за све што је до сада урађено у Чачку заслужан Милун Тодоровић.

– Да њега није било Чачак не би изгледао овако како изгледа. Инвестиције које полако али сигурно долазе у Чачак, не би биле присутне – оценио је Трифуновић.

Он је на конференцији за новинаре таксативно навео шта је све градска власт урадила за нешто више од две године актуелног мандата.

Трифуновић је одговорио и на новинарско питање о критикама које је на рачун Милуна Тодоровића изрекао Александар Вучић у директном преносу седнице Главног одбора СНС.

– Градоначелник има доста својих обавеза и не стиже увек да одговори на прозивке које су му упућене. Мислим да је та критика упућена на тај рачун. Сматрам да ће то допринети још квалитетнијем раду градоначелника и целог градског руководства – закључио је Трифуновић.

 

Морава Инфо / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sns pobeda stranka

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.186.082 посета
Тренутно на сајту: 362 посетилац(a)