Митровић: Снег за сада није направио веће проблеме на територији наше општине 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
Митровић: Снег за сада није направио веће проблеме на територији наше општине
Trenutno na sajtu: 690       |       Podeli:
04.04.2023 | 0 коментар(а)



Ивањица - Снег интензивно пада и на територији општине Ивањица, највише га има преко Дебелог Брда и Голије.



„Тренутно на територији града има неких 20 центиметара снега, док га у вишим пределима наше опшрине има много више. За сада нам се нису јавили грађани који имају проблема у снабдевању електричком енегријом, проблем је једино што у неким селима нема мреже. Сва расположива механизација је на терену и надамо се да снег неће изазвати веће проблеме”, рекао је председник општине Ивањица Момчило Митровић.

Возачима се саветује опрезна вожња јер их на путу очекују снег, поледица и велики наноси које прави ветар.

„Критична ситуација је у селима која гравитирају ка врху Голије, доста локалиних путева је непроходно, што због снега, што због дрвећа које је пало на путеве. Путни правац Одвраћеница - Преко Брдо тренутно је непроходан због снега кога има на појединим местима и до пола метра. Очекујемо да ће овај део саобраћајнице која је више завејана него проходна и спаја Ивањицу са Новим Пазаром буде проходна тек сутра, уколико се временски услови побољшају”, казао је Витомир Арсовић из ивањичких "Путева".

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sneg kolaps ivanjica

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.621.070 посета
Тренутно на сајту: 691 посетилац(a)