Počeo Kup prijateljstva 2023 na Zlatiboru 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Počeo Kup prijateljstva 2023 na Zlatiboru
Trenutno na sajtu: 418       |       Podeli:
07.06.2023 | 0 коментар(а)



Čajetina - Utakmicom između ekipa Akademije Pandev i Vojvodine na terenima SC Palisad počeo



je Kup prijateljstva na Zlatiboru.

Akademija Pandev priredila je prvo iznenađenje savladavši aktuelnog šampiona Vojvodinu na otvaranju.Strelac jedinog gola bio je Milošević koji se u 11. minutu posle kornera najbolje snašao u kaznenom prostoru i glavom zatresao mrežu Novosađana. Akademija Pandev je potpuno zasluženo stigla do velike pobede na startu turnira, pošto je pored gola imala još nekoliko izglednih prilika, ali ih je golman Vojvodine Borak sprečio da postignu još koji pogodak. Na drugoj strani, trostruki osvajači Soccerbet Kupa prijateljstva su razočarali u svojoj prvoj utakmici na ovogodišnjem turniru. Vojvodina nije stvorila niti jednu veliku priliku tokom cele utakmice i moraće da znatno popravi igru u nastavku turnira kako bi uspela da se domogne sledeće faze takmičenja.

U ostalim mečevima koji su odigrani prvog dana turnira Željezničar je ubedljivo savladao Sutjesku rezultatom 3-0, a istim rezultatom je Crvena zvezda savladala ekipu Osijeka.

U poslednjem meču ovog dana Borac iz Banja Luke uspeo je da odoli napadima ekipe Partizana pa je utakmica završena bez pogodaka 0-0.

Takmičenje na Kupu prijateljstva traje do nedelje. Svi mečevi grupne faze takmičenja koja traje do petka igraju se na terenima SC Palisad, sa veštačkom podlogom, u naselju Farma. Ove godine učestvuje 12 ekipa podeljenih u četiri grupe, a dve najbolje plasirane ekipe idu u dalju fazu takmičenja. Ovaj turnir važi za najprestižniji u regionu u uzrastu do 19 godina, pa se na tribinama mogu videti i dobro poznata fudbalska imena kao što su Nenad Milijaš, Vladan Binić i mnogi drugi.

Sve utakmice mogu se pratiti u direktnim prenosima na kanalima Sport kluba.

Raspored mečeva u grupnoj fazi:

Sreda, 7. jun

11.00 - Sarajevo - Akademija Pandev
13.00 - Sloboda - Osijek
15.00 - Željezničar - Šibenik
17.00- Partizan - Maribor

Četvrtak, 8. jun

11.00 - Crvena zvezda - Sloboda
13.00 - Šibenik - Sutjetska
15.00 - Vojvodina - Sarajevo
17.00 - Maribor - Borac


Glas zapadne Srbije




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


CAJETINA ZLATIBOR KUP PRIJATELJSTVA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.387.652 посета
Тренутно на сајту: 417 посетилац(a)