Трифуновић: Скупштинске седнице постале су ефикасније и транспарентније 


Danas pre podne sunčano, od sredine dana nestabilno sa kišom              Pravoslavni vernici danas obeležavaju treći dan Vaskrsa, Vaskršnji utorak              Danas isplata penzija samostalcima,vojnim i poljoprivrednim penzionerima             

 
Трифуновић: Скупштинске седнице постале су ефикасније и транспарентније
Trenutno na sajtu: 272       |       Podeli:
25.06.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Српска напредна странка на власти у Чачку је три године. За то време одржано је 28 седница градске Скупштине са 611 тачака дневног реда.

“Успели смо да седнице буду ефикасније увођењем дигитализације и рационализацијом трошкова. Скупштински рад сада је транспарентнији и доступнији нашим грађанима јер је поред теливизијског обезбеђен и уживо пренос преко интернета”, рекао је председник локалног парламента Игор Трифуновић.

Реконструкција скупштинске сале започета је пре неколико месеци, а у њено реновирање биће уложено 25 милиона динара. За то време одржане су четири седнице ван скупштинског сале. Трифуновић је подсетио и на најважније одлуке које су донели чачански одборници.

“Основана је нова установа културе – Градско позориште, усвојен план детаљене регулације за аеродром у Прељини, али и усвојена је измена плана детаљне регулације индустријске зоне у Коњевићима којом ће домаћим привредницима бити омогућено да несметано функционишу”, изјавио је Трифуновић.

У претходне три године донет је нови Статут града Чачка, који донео бројне новине у локалном функционисању, а у плану је да се донесе и нови Пословник према ком ће у будућности радити Скупштина града.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


trifunovic skupstina cacak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.487.616 посета
Тренутно на сајту: 273 посетилац(a)