Данас хладно са слабим снегом, температура до 5 степени 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Данас хладно са слабим снегом, температура до 5 степени
Trenutno na sajtu: 474       |       Podeli:
05.04.2023 | 0 коментар(а)



У Србији ће данас током дана бити облачно, ветровито и хладно, са слабим снегом уз мање повећање висине снежног покривача,



осим на северозападу Војводине где ће бити суво.
Ујутру ће понегде бити слабог мраза, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.
У Тимочкој Крајини падаће киша која се средином дана очекује понегде и у осталим нижим пределима Србије. По подне и увече доћи ће до постепеног престанка падавина у свим пределима.
Дуваће умерен и јак северни и северозападни ветар, на истоку краткотрајно и са олујним ударима, увече у слабљењу. Јутарња температура од -1 до 3 °Ц, највиша дневна од 2 до 5 °Ц.
Према прогнози за наредних седам дана, у Србији се у јутарњим сатима све до краја седмице очекује локална појава мразева (на 2 м до -2 °Ц, а при тлу до -5 °Ц).
Дневна температура биће у постепеном порасту, али и даље испод просека за прву половину априла.
Током дана умерено до потпуно облачно, у планинским пределима уз провејавање слабог снега. Слаба киша очекује се у петак по подне у Банату, а за викенд и почетком следеће седмице местимично и у осталим пределима.

ГЗС/Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vreme cacak april

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.530.459 посета
Тренутно на сајту: 475 посетилац(a)