Градски одбор СНС Стеванићу, град и признање за резултат Тодоровићу? 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Градски одбор СНС Стеванићу, град и признање за резултат Тодоровићу?
Trenutno na sajtu: 425       |       Podeli:
03.03.2023 | 2 коментар(а)



Чачак - Чачански напредњаци могли би ускоро добити капелника који ће предводити СНС у граду на Морави до наредних избора.

И док је Милун Тодоровић неприкосновен по оствареним резултатима мерено у последњих неколико деценија, Српска напредна странка с времена на време имала је потребу да се проветрава од разних авантуриста који су у нараслој снази најбројније партије видели своју прилику да се овајде.

Данас је, рекло би се, у добростојећем стању, мада није лако бити владајућа партија у граду у којем је седиште чак две опозиционе странке, Двери и Нове Србије.

Поједини чланови сматрају да би ситуација у којој би Стеванић водио странку знатно растеретила Тодоровића који се у улози градоначелника одлично снашао доводећи у Чачак бројне велике пројекте и инвестиије.

Нема сумње да је досадашњи мандат одрадио као врхунски менаџер по чему нема такмаца од деведесетих година прошлог века. Чачак је постао велико градилиште, тренутно грађевинска индустрија је у пуном замаху, индустријске зоне прогутале су скоро све незапослене раднике који су у првој деценији овог века вапили за било каквим послом. Данас смо далеко од тога и многи су заборавили сурову истину и деценију у којој је на бироу седело преко 18000 незапослених радника чија предузећа су опљачкана и уништена, та бројка пала је на само пар хиљада.

Стеванић је релативно млад и породичан човек, политичку каријеру започео је директорским местом у Спортском центру где је за неколико година запуштене моравске врбаке претворио у променаде.

Данас је на месту помоћника градоначелника Чачка, али уколико га партијске колеге подрже могао би предводити политичку организацију која броји преко 10 000 људи, што је такође велика одговорност.

 

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sns gradski odbor stevanic todorovic cacak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (2)

  • Aleksandar

    Pravi covek na pravom mestu .Mlad radan odgovoran korektan prema svakom.KOME GOD MOGAO JE POMOGAO U OVOM GRADU,I UVEK CE POMOCI.ZELIM MU SVE NAJBOLJE U DALJEM RADU.
  • Boban

    Naravno da treba da bude Milos. Cujem neki drugi ficvirici se guraju.Milos se za kratko vreme pokazao kao uspesan operativac i posten momak.



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 158.302.640 посета
    Тренутно на сајту: 426 посетилац(a)