Југовић демантује: Моје уверење су прво објавиле „Новости” 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
Југовић демантује: Моје уверење су прво објавиле „Новости”
Trenutno na sajtu: 329       |       Podeli:
08.10.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Братислав Југовић упутио је деманти редакцији Гласа западне Србије поводом нашег

текста „Завртело се: кренуле комбинације, обећања али и лажи, ко је подигао цену 100%” (ГЗС, 7.10.2018.) тврдећи да није мислио на текст у „Озону” већ у „Вечерњим новостима” које су доносиоци текста везаног за Радичевића, и да га је „Озон” пренео али неколико сати после нашег разговора.

„Драги Гвоздене,

Желео бих да се осврнем на наш разговор који си објавио на свом порталу ГЗС. И ти и ја знамо да у нашем кратком разговору нисам поменуо Стојана Марковића, већ сам те упитао да ли је за тебе тема оно што објаве „Новости“ које, како и сам кажеш, веома цениш. Питам се, зашто си написао неистину да сам од тебе тражио да преузмеш текст са портала ‚Озонпресс‚ који истини за вољу у том тренутку није био ни објављен, а није се ни очекивало да ће бити објављен. Питам се, због чега сам ти каменчић у ципели. А можда је боље питање , да ли сам ја каменчић у нечијој ципели који ти треба да извадиш. Да ли је могуће да не можеш да поднесеш да су ‚Новости‚ објавиле оно што ти ниси хтео да објавиш? Јел би ти то хтео да контролишеш ‚Вечерње новости‚, драги Гвоздене? У сваком случају, хвала ти што ми омогућаваш да о свом разговору са Миланом Радичевићем кажем још по нешто, а што нисам хтео да напишем у својој изјави коју сам оверио код нотара.

Милан Радичевић ми је између осталог рекао да Бошко Обрадовић злоупотребљава породичне вредности. Рекао ми је да сваки Драгачевац треба да буде поносан на пословне резултате војне индустрије у Лучанима. Похвалио ми се својим пријатељством са Слободаном Јоловићем и напоменуо ми је да је од њега много научио о локалној политици.

На крају, био би ред да кажем и нешто позитивно о Милану Радичевићу – годинама је гласао за буџет општине Лучани.

Твој пријатељ из кафане,

Бато Југовић”.

 

Глас западне Србије

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


jugovic demanti

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.216.635 посета
Тренутно на сајту: 332 посетилац(a)