Нови центар естетске медицине у Чачку 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku              Danas slavimo Đurđevdan i Vaskršnji ponedeljak              Još jedan letnji dan u maju, temperatura do 28 stepeni              Na deponiji Duboko kod Užica proglašena je vanredna situacija             

 
Нови центар естетске медицине у Чачку
Trenutno na sajtu: 482       |       Podeli:
24.01.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Савремено друштво намеће особама свих узраста од тинејџера до особа у позној животној доби тренд лепог и здравог изгледа. Естетска медицина је све више заступљена



код нас, а најпопуларнији третмани јесу ботокс и мезотерапија. Новије методе попут дермапен-а и хигијенског третмана коже, заступљене су и код млађих генерација са проблематичном кожом.

Мезотерапија се примењује како би се лице нахранило витаминским коктелима и може се примењивати већ у раним тридесетим годинама.

У последње време клијенти се одлучују за ПРП третмане, каже власница козметичког салона “Медеја” у Чачку, Слађана Ристовић.

Фото: Глас западне Србије

"У питању је примена фактора раста и матичних ћелија из властите крви, крвне плазме. Изузетно ефикаснаа и даје најбоље резултате", каже Слађана Ристовић.

Након прегледа, неопходно је да дерматолог установи која се метода може применити на клијента како би се решио проблем, стога се хигијенски третман коже у циљу лешења акнозе најчешће примењује код малђих генерација.

У салону "Медеја", који се сада налази на новој локацији  у ул. Синђелићева 9, у Чачку примењује се тртман подмлађивања коже уз помоћ 3Д нити али и остале познате методе естетске медицине као што су хијалурон, ботокс и многе друге.

Фото: Продукција Матрикс

"Хемијским пилизнима решавамо проблеме хиперпигментације, а хијалуроном попуњавамо боре. То су све безбедне и не толико инвазивне методе”, наглашава дерматолог. др Јелена Станић.

За особе које имају проблема са ожиљцима најефикаснији је третман дермапен, а за оне који имају промлем са вишком колограма препоручују се липолизе и антицелулит масаже.

У овом салону поред ових услуга клијенти имају могућност да користе и третмане медицинског педикира али и професионалног шминкања.

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.262.017 посета
Тренутно на сајту: 482 посетилац(a)