Предраг Маслар изабран за новог председника Ариља 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
Предраг Маслар изабран за новог председника Ариља
Trenutno na sajtu: 444       |       Podeli:
26.08.2020 | 0 коментар(а)



Ариље - Нови председник општине Ариље је Предраг Маслар, док ће његов заменик, наредне четири године, бити Бранко Вукајловић.
Предраг Маслар на челу Ариља наредне четири године, фото: ГЗС

За чланове Општинског већа постављени су Небојша Каљевић, Милутин Стефановић, Радосав Раковић, Драган Станојевић, Љиљана Лазовић, Милован Бјеловић и Бранислав Стефановић.
Ариљско руководство изабрано је са 25 гласова `за`, против је било петоро одборника, двоје је било уздржано док један није био присутан.

„Главни циљеви су рад на пројектима за развој општине у правцу туризма, привреде, културе и спорта. Такође, ако буде могуће, да наша металска индустрија постане наменска. Ово су неки наши почетни кораци, а све у циљу да подигнемо степен развијености Ариља”, рекао је Маслар.

Иначе, Предраг Маслар рођен је 15. јануара 1982. године у Пожеги док је основну и средњу школу завршио у Ариљу. Дипломирао је на Правном факултету у Крагујевцу 2007, и добио звање дипломирани правник политичко - управног смера. Био је на челу кошаркашког клуба две године. Ожењен је и отац двоје деце.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


predrag maslar arilje predsednik opstina

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.588.454 посета
Тренутно на сајту: 445 посетилац(a)