Nevena ukrašava jaja za Vaskrs po porudžbini 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Nevena ukrašava jaja za Vaskrs po porudžbini
Trenutno na sajtu: 336       |       Podeli:
12.04.2023 | 1 коментар(а)



Gornji Milanovac – Do pre nekoliko godina skoro pa je bilo ne zamislivo kupiti ofarbano jaje za Vaskrs, međutim, iz godine u godinu na pijacu



se sve češće u ponudi pored svežih jaja prodaju i ofarbana i to uglavnom po duplo skupljoj ceni. Ove godine, jedna mlada mama je otišla i korak dalje pa je odlučila da farba jaja po želji kupaca i da im dostavlja na kućnu adresu na teritoriji svog grada.

„Već nekoliko godina ja i suprug pripremamo ukrase za Badnji dan i Božić, ove godine je on prodavao jer ja čuvam decu. Obzirom da sam kući i da imam slobodnog vremena rešila sam da za Vaskrs farbam jaja za prodaju i da na taj način olakšam ženama koje nemaju vremena za taj posao. Brzo se živi, svi su zauzeti brojnim obavezama, neko nema vremena, neko nema uslove, ima starih, bolesnih tako da sam svima na usluzi da pre svega pomognem i da za taj dan svi na trpezi imaju najvažnije a to je Vaskršnje jaje“, kaže za TopPres Nevena Dmitrović.

Nevena Dmitrović

Ova dvadesetsedmogodišnja mama pored brige o svojim mališanima stiže da obavi sve poslove i uz to ukrašava i Vaskršnja jaja. Kako kaže, vaše je samo da je pozovete i kažete koliko jaja i kakvu dekoraciju želite.

„Za farbanje jaja koristim pre svega tehniku naših mama i baka a onda i ove savremenije. Kako kupac kaže tako će i biti, ali to je uglavnom farbanje u lukovini, raznim bojama, ukrašavanje. U vodi gde se kuvaju jaja treba dodati soli da jaja ne bi pucala i da nije previše jaka vatra, sve ostalo je kreativnost, mašta i ljubav prema onome što radite“, ističe Nevena.
Ofarbana jaja se prodaju po ceni od 60 dinara za komad, ali Nevena naglašava da ukoliko su veće količine u pitanju postoji i popust. Takođe, za žitelje Gornjeg Milanovca obezbeđena je i dostava na kućnu adresu.

GZS/TopPres




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


toppres jaja

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Dragana Milenkovic

    Kako mogu da porucim 25 jaja raznih boja?



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 157.519.153 посета
    Тренутно на сајту: 337 посетилац(a)