Čačak domaćin plesnog festivala „Balkan Dance Challenge” 


Danas promenljivo oblačno i toplo sa lokalnom pojavom kiše              Preventivne preglede obavilo više od 23 hiljade građana Srbije              Tokom proteklog vikenda na putevima u Srbiji stanje bezbednosti saobraćaja značajno pogoršano              Požar na deponiji Duboko ugašen na površini većoj od 70 odsto, u toku aktivnosti na gašenju žarišta              Vučić - Grupa građana je dobila ogroman novac da ruši Čačak i Todorovića             

 
Čačak domaćin plesnog festivala „Balkan Dance Challenge”
Trenutno na sajtu: 395       |       Podeli:
09.05.2024 | 0 коментар(а)



Čačak - Pored svetskog takmičenja sportskog plesa, ove godine Plesni klub „Luna” organizuje i veliki



plesni festival modernih plesova, pa će se tako u subotu 11. maja, u Čačku održati dva takmičenja u isto vreme.

Uzbudljiv plesni događaj „Balkan Dance Challenge” donosi vatru i strast modernih plesova direktno u srce Čačka. Kulturni centar Čačak postaje epicentar vrhunskog plesnog talenta, sa početkom u 10 časova.

Ovogodišnji događaj obuhvata širok spektar kategorija, od umetničkih do urbanog plesa, pružajući publici priliku da uživa u raznolikosti i kreativnosti plesne scene Balkana. Očekujte da vas osvoje ne samo izvanredne izvedbe, već i fascinantni betlovi u raznim disciplinama.

„Plesni klub ’Luna’ sa prijateljima iz Kulturnog centra i Baletskim Studiom Kulturnog centra Čačak se potrudio da ove godine u naš grad dovede i što veći broj plesača modernih disciplina. Ovo će biti jako zanimljiv i specifičan festval gde ćemo pored umetničkih i urban plesova imati i betlove hip hopa, diskodensa, impro, i još mnogo uzbudljivih kategorija”, kazao je Darko Vujaković iz Plesnog kluba „Luna”.


GZS




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak dance festival

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 160.582.951 посета
Тренутно на сајту: 395 посетилац(a)