Маристела Белић: Инвестициje обележилe рад УТП “Морава” у 2019. 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Маристела Белић: Инвестициje обележилe рад УТП “Морава” у 2019.
Trenutno na sajtu: 331       |       Podeli:
27.12.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - За УТП “Морава” 2019. биће препознатљива по инвестиционим улагањима, казала



је за Глас западне Србије маркетинг менаџер овог предузећа Маристела Белић.

“Комплетно смо реновирали нашу најстарију кафану ’Цар Лазар’ и то у складу са прописима које смо имали од надлежних институција, с обзиром да је овај објекат проглашен спомеником културе првог реда. Такође смо комплетно реновирали ресторан са собама Здрављак у Атомској бањи. Током ове године урађено је и реновирање дела ресторана ’Плажа’ у коме су две летње терасе уређене по најсавременијим стандардима. Инвестиционих улагања било је и у хотелу ’Ливаде’ где смо реновирали смештајне капацитете и ресторан, али бих пре свега нагласила да наш менаџмент тим, на челу са директорком Верицом Костић, инсистира и на ивестирању у едукацију кадрова”, казала је Белић.

Ново рухо кафане "Цар лазар", фото: ГЗС

Према њеним речима запослени у ресторану “Пролеће” су након завршетка реновирања прошли комплетну обуку код еминентних предавача и кувара из Београда. Исти тај принцип, каже она примењен је и у кафани “Цар Лазар”.

“План је да у 2020. години почнемо са великом инвестицијом, а то се односи на изградњу и комплетно реновирање баште ’Први мај’. Чачак ће у октобру месецу следеће године бити богатији за један велелепни ресторан, који ће бити јединствен не само у нашем граду већ и шире, по свом изгледу, квалитету услуге и пре свега по врсти јела, односно категорији менија који ће се наћи у том ресторану. Планирано је да капацитет ресторана буде 1000 места, идејни пројекат је већ урађен и биће лепо огледало угоститељске понуде града Чачка”, најавила је Белић.

Према њеним речима ентеријер и екстеријер ресторана ће бити велико изненађење за све посетиоце који ће бити специфичан и необичан, а што се тиче гастрономске понуде она ће бити богата и пре свега интернационална.

Она истиче да ће се у следећој години наставити интензивно реновирање смештајних капацитета у хотелу “Морава” , а завршетак свих радова очекује се у јуну месецу 2021. године за велики јубилеј овог предузећа.

“Морава ће бити конгресни хотел у коме ће се налазити конгресна сала са пратећом техничком опремом, нови ресторан, модерно уређене собе и апартмани са свим додатним садржајима”.

Што се тиче ресторана са собама “Здрављак” у Атомској бањи, Белић је нагласила да је то специфичан објекат који је пре свега намењен лицима која су оболела од мултипле склерозе.

“Предност овог објекта је што се налази непосредно уз стационар, али и што се у самом објекту налазе каде са бањском водом, па је гостима омогућено пасивно купање у трајању од два дана”, прецизирала је Белић.

Менаџмент и сви запослени у објектима УТП “Морава” су спремно дочекали и бројне туристе из Кине којих је према речима Белићеве, ове туристичке сезоне било највише, који имају специфичне захтеве.

“Успели смо да одговоримо свим њиховим захтевима и они су били најчешћи гости у хотелу Коле, с обзиром да се на једној локацији задржавају највише ноћ или две. То је уједно и туристички тренд, да гости за мали број дана колико бораве у једном угоститељском објекту или некој туристичкој дестинацији, обиђу што више туристичких локалитета. Групе које долазе из Кине праве кружне туре по бившој Југославији и за 12 дана обиђу чак 20 дестинација”, прецизирала је она.

Белић наглашава да је пословна политика овог предузећа да сваки објекат буде конципиран за одређену циљну групу.

Хотел "Ливаде", фото: ГЗС

“Сваки ресторан у нашим објектима препознатљив је по неком специјалитету. Ако гост жели да проба традиционална српска јела, свакако ће се определити за кафану ’Цар Лазар’ или за специјалитете у хотелу ’Ливаде’. Са друге стране, ако гост пожели јела из интернационалне кухиње ту је пре свега хотел ’Београд’, ресторан ’Пролеће’, али и ресторан у хотелу ’Коле’. Свакако бих нагласила и значај ресторана ’Плажа’ у коме се служе рибљи специјалитети”, прецизирала је Белић.

Када је реч о предстојећим новогодишњим празницима, сви смештајни капацитети су попуњени.

“Дочек Нове године организован је у кафани ’Цар Лазар’, где ће гостима бити презентовани сви нови специјалитети и акустична музика на увце. Кафе ресторан ’Пролеће’ биће као и претходних године отвореног типа. С обзиром да се на тргу одржава концерт групе ’Атомско склониште’, сви посетиоци ће моћи да у току концерта направе паузу и да се послуже лепим јелима и напицима.

Исто важи и за кафану у хотелу Београд”, рекла је маркетинг менаџерка. Она је додала да ће цене у ова два ресторана током новогодишње ноћи бити уобичајене.

Што се тиче хотела “Морава” Белић каже да је у овом објекту, организован ексклузиван новогодишњи дочек.

“Карте су скоро у потпуности распродате, интересовање је велико, услуга је на бази ол инклузив понуде, а за добро расположење побринуће се Катарина Живковић и оркестар “Шешир мој” .

Белић је сумирајући резултате у 2019. години, казала да је забележен пораст долазака и ноћења како домаћих тако и иностраних гостију у свим објектима УТП “Морава” и да ће и даље настојати да основни постулати фирме, а то је традиција и квалитет, буду у потпуности оправдани.

 

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak utp morava belic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.463.647 посета
Тренутно на сајту: 331 посетилац(a)