Тодоровић: Породица Савковић добиће нови дом и безбедан кров над главом 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Тодоровић: Породица Савковић добиће нови дом и безбедан кров над главом
Trenutno na sajtu: 341       |       Podeli:
07.03.2023 | 3 коментар(а)



Чачак - Градоначелник Чачка Милун Тодоровић је заједно са својим сарадницима уприличио пријем суграђанину Небојши Савковићу,

који са супругом и четворо деце, живи у врло тешким условима. Небојша је, како би својој породици омогућио пристојан живот, радио веома тешке физичке послове, услед којих је задобио велике здравствене проблеме, због чега он више није у могућности да ради. Због ове специфичне ситуације, представници локалне самуправе су имали слуха за проблеме породице Савковић и према речима градоначелника Тодоровића учиниће све, што је у њиховој моћи, да им помогну.

„Небојша је млад и веома вредан човек. Док год је могао да привређује, сам се трудио да обезбеди оно што је потребно његовој деци. Није се жалио и није тражио помоћ. Како је сада у веома тешкој ситуацији, ми као Град осећамо одговорност да таквим људима изађемо у сусрет. С обзиром да немају решено ни стамбено питање, четворо малишана, узраста пет и три године и близанци од 20 месеци, живе у нехуманим условима. Желимо да и они добију кров над главом и живот достојан сваког детета. Обећали смо Николи да ће Град породици Савковић решити стамбено питање, и то што је пре могуће”, рекао је Тодоровић.

Дом за Савковиће, налазиће се на њиховом породичном имању у Љубићу, а након уређења имовинско правних односа Град ће финансирати изградњу куће.

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


milun todorovic porodica savkovic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (3)

  • MILORAD CIGANMALA

    BRAVO PREDSEDNICE SVE POHVALE
  • Podrška

    Lepo. Deca su zlato. Gradonačelniče svaka čast
  • Dule Ljubić

    Bravo gradonačelniče. Tako se brine o svojim sugrađanima. Samo napred



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 158.404.738 посета
    Тренутно на сајту: 342 посетилац(a)