Возачи блокирали пут и питају: Одакле нам више паре за већу цену горива? 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Возачи блокирали пут и питају: Одакле нам више паре за већу цену горива?
Trenutno na sajtu: 388       |       Podeli:
08.06.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – Поскупљење дизел горива извело је на улице бројне незадовољне возаче. У Прељини код Чачка више дестина возила блокирало је кружни ток,



и том приликом заустивили саобраћај на Ибарској магистрали на сат времена.

“Ово је срамотна цена горива у Србији, ако знамо коликo кошта у региону, а колико се зарађује у иностранству, а колико код нас. Ова блокада од сат времена је само опомена, ако се проблем не реши наставићемо са обуставом саобраћаја”, каже за Глас западне Србије Жарко Аџемовић, један од учесника блокаде.

Жарко Аџемовић, фото: Глас западне Србије

За сат времена колико је саобраћај био заустављен направиле су се непрегледне колоне аутомобила, камиона и аутобуса. Незадовољство је било присутно на лицима возача због чекања, али неки су пружили подршку.

За сат времена створиле су се непрегледне колоне на Ибарској магистрали, фото: Глас западне Србије

“Идем из Суботице за Подгорицу и ово чекање по врућини ми је заиста било најмање потребно. Али поскупљење горива је оно што нам у овом тренутку најамање треба, тако да пружамо подршку овим људима који су се окупили овде”, каже за Глас западне Србије један од људи који је чекао у колони да настави свој пут.

Сви се слажу да је поскупљење дизел горива удар на кућни буџет, па ће неки од њих, како тврде, кључеве аута оставити кући, а тамо где треба ићи пешке или бициклом, докле могу.

Саобраћај је био блокиран и у Ужицу на кружном току, сат времена је био затворен златиборски пут, као и у Пријепољу у близини места где су штрајковали малинaри претходне седмице.

Ужичани такађе блокирали саобраћај због повишене цене горива, фото: Глас западне Србије

Уместо малинара, пут ка Црној Гори у Пријепољу данас су блокирали возачи, фото: Глас западне Србије

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.342.558 посета
Тренутно на сајту: 389 посетилац(a)