Датум када је у Милатовићима асфалтиран пут биће слављен као црвено слово 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
Датум када је у Милатовићима асфалтиран пут биће слављен као црвено слово
Trenutno na sajtu: 299       |       Podeli:
01.07.2019 | 0 коментар(а)



Лучани – У драгачевском селу Милатовићи ових дана празнична атмосфера, јер су мештани засеока Вукићевићи



после 40 година надања коначно дочекали асфалтни пут.

Димитрије Вукићевић каже да је после више деценија ипак доживео да меже да прошета асфалтом. Он истиче да јесте било сумње и да су многе његове комшије рођаци били убеђени да ће их асфалтирање и овога пута мимоићи.

“Ово је највеће весеље у Милатовићима после рата”, тврди овај драгачевски старина и додаје да је свака претходна власт обећавала пут, али да се на томе све завршавало.

У шали, међу собом, мештани кажу да је тешко поверовати да је једно предизборно обећање испуњено.

Радојица Зечевић

“Испуњено је обећање што се тиче наше МЗ и то не само у засеоку Вукићевићи, већ и на путу Вича – Марино брдо. Захвални смо како нашој локалној тако и републичкој власти, али и Штрабагу и Путевима Ивањица који су поштено одрадили оно што је обећано, ” каже Радојица Зечевић и додаје да ће овај пут сигурно задржати младе да остану у својим домаћинствима.

Према његовим речима ова деоница мештане није коштала ни динара, али како каже планирају да искористе могућност заједничког финансирања са општином и асфалтирају путне правце који нису обухваћени овим пројектом.

Милисав Вукићевић

Радомир Вукићевић такође тврди да су многи обећавали и да је асфалт требало да се уради још пре 40 година, али да ниједна власт до сада није испунила обећање, а управо тај пут је по његовој причи разлог је што је некада прво село у горњем Драгачеву, дошло у такву ситуацију да има 40 момака од преко 40 година који се још увек нису оженили.

“Која ће млада да дође на данашње време у село које нема ни пута”, прича Радомир.

Милисав Вукићевић мало у шали, али више у збиљи, каже да су до сада гласали “за џабе”, али да су због овог пута председник државе Александар Вучић и председник општине Миливоје Доловић стекли код њега доживотни кредит.

Асвалт у засеоку Вукићевићи дочекан је са највишим почастима кажу мештани, па су због овог догађаја сакупили средстава, колико је ко могао, и направили велико народно весеље, јер овај датум је за њих исто као црвено слово.


Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.651.839 посета
Тренутно на сајту: 300 посетилац(a)