Počelo asfaltiranje ulica u delu naselja iznad OŠ „Sveti Sava“ 


Oblačno i hladnije vreme, povremeno s pljuskovima praćenim grmljavinom              Danas je Veliki petak, najtužniji dan, ali i u uvod i priprema za Uskrs             

 
Počelo asfaltiranje ulica u delu naselja iznad OŠ „Sveti Sava“
Trenutno na sajtu: 350       |       Podeli:
20.04.2024 | 0 коментар(а)



Gornji Milanovac - Predsednik opštine Gornji Milanovac, Dejan Kovačević danas je zajedno sa svojim saradnicima obišao radove na



asfaltiranju Ulica gospodara Jovana, gospodara Jevrema Obrenovića i kneginje Ljubice Obrenović.

Prvi put smo uradili ulice kakve treba da budu i kakve ljudi zaslužuju ovde iznad Osnovne škole „Sveti Sava“, naselja koje nastalo pre 30 godina i prvi put dobija normalno asfaltiranu ulicu. Prethodno su meštani dobili i kanalizaciju, tako da sa ovim završavamo infrastrukturne radove u ovom delu i meni je jako drago što su meštani ovde zadovoljni.

Foto: OU GM

Preko 15.000.000 dinara košta nas samo izgradnja ovih ulica, naravno, plus novac koji ćemo odvojiti za rešavanje imovinskih problema. Drago mi je da smo uspeli sa ljudima da postignemo dogovor koji godinama nije mogao da se postigne zbog njihovih međuljudskih odnosa, ali smo uspeli i ja čestitam svima na ovom izvanrednom poslu. Čestitam i građanima koji će dobiti konačno normalne uslove za život u ovom delu grada – rekao je Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac.

Goto: OU GM

Meštani su tri decenije čekali na rešenje ovog problema i ovom prilikom su izrazili veliko zadovoljstvo što će konačno ulice dobiti izgled kakav zaslužuju. Izvođač radova je „Svin“ d.o.o. Gornji Milanovac.

 

GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


GORNJI MILANOVAC SKOLA SVETI SAVA ASFALTIRANJE

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.946.614 посета
Тренутно на сајту: 350 посетилац(a)