Брука за Градску Болницу – Директор ћути, портпаролка уместо одговора на питања блокирала и извређала новинаре 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Брука за Градску Болницу – Директор ћути, портпаролка уместо одговора на питања блокирала и извређала новинаре
Trenutno na sajtu: 339       |       Podeli:
27.12.2022 | 5 коментар(а)



У складу са законом о доступнопсти информацијама још у петак упутили смо питања директору Болнице Дејану Дабићу да се изјасни

да ли је упознат да неко физичко лице  на својој фб страници прикупља средства   за санацију купатила у овој здраственој установи.

Тражили смо да одговори и да ли он стоји иза такве акције прикупљања новца на рачун, како стоји у објави Павла Јелесијевића. Ако не стоји онда се полицијски органи морају позабавити оваквим случајевима и проверити о чему се ради.

Сведоци смо да су ранијих година  била бројна хапшења због злоупотреба које су долазиле управо са друштвених мрежа. Не кажемо да је то и овде случај, али је више него јасно да је куповина неколико квадрата плочица  даље понижавање здраства у граду а маркетиншки потез неког самозваног активисте коме већ на профилу пише да је политичар!

Ко је гаранција у овом случају да новац неће бити злоупотребљен и да ли сто или двеста хиљада динара могу решити нагомилане проблеме у Болници.

Очигледно, директор нема шта да каже, а његов недавни поступак када је у свом кабинету угостио вођу фб странице на којој су многи Чачани  доживели страшну тортуру и која је топузина у рукама  појединих крила опозиције а богами и  напредњака који се баве мућењем воде, много говори.

Како и ко је питања за директора Дабића преусмерио на Јелесијевића ?

Што се тиче портпаролке она и није била за то место на које је доспела  левим напредњачким везама без конкурса или бар јавног позива. За такво место тешко да има било какве квалификације сем можда да уме да измери температуру.  Да је то тако, најбоље сведочи то што је питање  упућено Јелени Кнежевић, портпаролки Дејана Дабића директора, завршило на екстремној фб страници Дневна доза где су одмах кренуле салве увреда на рачун Николића.

Само неколико минута након што је Николић упутио питање портпаролки Јелени Кнежевић исто се појавило на страници Дневна доза где је кренуло шиканирање и увреде што није први пут, и није мета само Николић

         ---------------------------------------------------------------------------------

За неверовати је да је Николић одмах искључен из вибер групе за Информисање а неколико новинара из ГЗС блокирано након што се у групи појавила порука која је прослеђена некоме, а свима је јасно и коме,  испод које је својим речима Кнежиевићка испод Николићевих питања  написала „Види смрада”.  Дакле, са једне стране некакав самозвани активиста и политичар како се декларише, Јелесијевић, може да шета болничким одељењима  али неко ко постави незгодно питање постане „смрад”.  А шта да очекују болесни грађани који данима обијају прагове тражећи спас ако овако пролазе посленици јавне речи?

„Знао сам одавно да је  портпаролка присталица Дневне дозе  и те групације чији је лидер Стојан Маровић, сада су ево видљиви и докази. Верујем да је управо одатле потекла идеја да се дочекује вођа са ФБ странице  на којој сваког дана напише стотине и стотине најгорих увреда на рачун многих Чачана”, каже Гвозден Николић, уредник ГЗС.




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Bolnica Čačak ministarstvo zdravlja Portparol Bolnice Čačak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (5)

  • Sad čuh

    Od danas je na odmoru. I NEĆE SE VRAĆATI . KONAČNO SI UKAPIRAO DOKTORE.PAMETNO ČOVEČE. JOŠ DA SE ZAHVALIŠ ŠULUBURIĆIMA I STOJANOVOJ TETKI KOJA JE PROŠLA SVE STRANKE OD G17, ŽUTIH ZELENIH PA DO DANAŠNJIH NE PUŠTA MESTO GLAVNE. UČILA OD STOJANA, IMALA JE OD KOGA
  • Jeca

    Pa eto, lija lija pa dolija. Da joj se provere računi, privatna agencija. Svašta nešto ima. Glavni je komentator na fb pod laznim imenom. Cojlova škola
  • Jeca

    Ona je odličan Pr. Umesto šefu pošalje novinarima poruku. Baš je sposobna
  • Realno

    Zao mi je drDabića. Naseo je na nečine budalaštine. Ovaj mlatiša sa Doze sramoti nam ustanovu. Kakvo on kupatilo krpi, koga on zajebava!? Doktore teraj to ne dozvoli da nas omalovažavaju za par stotina evra.na njegove neistine odgovori istinom, pozovi sve medije da se uvere, nikakvo dodvoravanje pogotovu ništacima bilo kojim!
  • Stojko

    Ona godinama u TV Telemarku drži propovedi protiv Gvozdena,šalje dojave o tome kako Gvozden i sinovi "muzu" budžet gradova u okruženju. To svi u Telemarku znaju, ona o tome javno priča!!



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 158.477.332 посета
    Тренутно на сајту: 340 посетилац(a)