Првој беби поклон ваучер 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
Првој беби поклон ваучер
Trenutno na sajtu: 459       |       Podeli:
08.01.2018 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - За осам дана 2018. године општина Горњи Милановац богатијија је за пет нових становника. Баш толико беба је

рођено у породилишту Опште болнице. Прва беба је дечак, рођен 3.јануара. Већ по традицији, председник општине Дејан Ковачевић обишао је породилиште и Мирјани Антић, мами новорођеног дечака, уручио гарантно писмо у вредности од 50.000 динара за куповину беби опреме.

„Општина Горњи Милановац подстиче рађање. Ми смо из општинске касе издвојили по 60.000 динара за прво и друго дете. За треће и свако наредно по 100.000 динара. Мени је веома драго што сам овде данас упознао и једну породиљу из Београда, која је дошла овде да се породи, обзиром да јој је муж са територије општине Горњи Милановац и што сам чуо све најлепше о условима у којима борави. Оно што желим да најавим јесте већ раније речено да ће у овој године кренути општа реконструкција комплетне болнице, тако и гинеколошког одељења. Свих 11.000 м2 биће обновљено како споља тако и изнутра. Вредност пројекта је око милијарду динара и за две године очекујем да имамо најмодернију болницу у Србији овде у Горњем Милановцу. Захваљујем се овом приликом и свом особљу Опште болнице у Милановцу и надам се да ће овако лепе речи које сам данас чуо од породиља постати свакодневица овде у нашој болници,“ изјавио је том приликом Ковачевић.

Реконструкцијом Опште болнице услови за рад особља ће се знатно поправити.
„Обрадовала нас је вест да ће у оквиру реконструкције болница у Србији , болница у Горњем Милановцу доћи ове и идуће године на ред са обнављањем и занављањем опреме. Драго нам је што општина увек води рачуна о нашем породилишту“ истакао је Драган Перишић, специјалиста доктор гинеколог акушер.

Болница није обнављана задњих 35 – 40 година, тако да ће то бити велика инвестиција рекао је приликом посете председника в.д.директора Предраг Шутић и додао:
„Реконструкција ће значити боље услове боравка у случају ко је приморан да се лечи.Особљу ће бити свакако пријатније за рад.Биће све реновирано.Енергетска ефикасност подигнута на виши ниво.Рачуни саме болнице ће бити нижи и мањи. У сваком случају свеопшти напредак и људски и технички“.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.903.741 посета
Тренутно на сајту: 460 посетилац(a)