Нова Варош: Изложбом и концертом Јелене Томашевић отворени 49. Дани културе 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Нова Варош: Изложбом и концертом Јелене Томашевић отворени 49. Дани културе
Trenutno na sajtu: 445       |       Podeli:
10.02.2018 | 0 коментар(а)



Изложбом слика академског сликара Станка Никачевића синоћ су у Новој Вароши почели 49. Дани културе који ће трајати наредних месец дана.

Поред ликовних стваралаца нововарошкој публици представиће се бројни професионални глумци, певачи, инструменталисти. Након изложбе синоћ је у Дому културе “Јован Томић” концерт одржала поп певачица Јелена Томашевић.

Фото: ПП Медиа

Током наредних 30 дана, град подно Златара биће својеврсна културна престоница Златиборског округа.Манифестација Дани културе полако пуни пету деценију постојања. Високе стандарде постављене током ранијих година организатор ће покушати да достигне и ове године те је у складу са скромним финансијским могућностима, уметнички програм конципиран тако да он првенствено буде квалитетан и разноврстан.

– Благу предност при избору учесника су имали театарски и музички догађаји, с обзиром на то да су они традиционално и најпосећенији. Учинили смо све и да цене улазница прилагодимо стандарду овдашњих људи – каже директор Дома културе Михрија Хаџић.

Фото: ПП Медиа

Овогодишње Дане културе отворио је Мухамед Ровчанин председник Ликовног клуба Златарска палета који је истакао да је у сивилу времена где је политика ушла у све сфере друштва сваки културни догађај јако битан и пресдтавља прави лек и освежење за друштвену заједницу.

Дани културе јако су значајни за развој општине и употпуњавају туристичку понуду Златара те ће стога и у будуће ова манифестација имати подршку од локалне самоуправе.

Извор: ПП Медиа





PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.514.905 посета
Тренутно на сајту: 446 посетилац(a)