Бошко Обрадовић добио још један судски спор, Весић мора да плати увреду 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
Бошко Обрадовић добио још један судски спор, Весић мора да плати увреду
Trenutno na sajtu: 440       |       Podeli:
30.01.2021 | 0 коментар(а)



Бошко Обрадовић објавио је на свом Твитер налогу да је Први основни суд казнио заменика градоначелника Београда Горана Весића,
Бошко Обрадовић, фото: ГЗС

јер га је “назвао фашистом”.

“Да ли ће ТВ ПИНК ово објавити у “Националном дневнику” вечерас, тамо где је и изговорена ова сада и судски доказана лаж? После “Информера” и Вучића, сада је и Весић судски доказан лажов”, написао је Обрадовић.

Недавно је исти тај Први основни суд у Београду донео првостепену пресуду којом се председник Србије Александар Вучић обавезује да лидеру Двери плати 200.000 динара са затезном каматом, у року од 15 дана. Како се наводи у пресуди, Вучић је у обавези да Обрадовић уплати тај новац “на име накнаде нематеријалне штете у виду претрпљених душевних болова, а због повреде угледа и части”.

Повод за Обрадовићеву тужбу била су два гостовања Александра Вучића на ТВ Пинк од 13. и 16. фебруара 2019. године, у којима га је живом преносу назвао “лоповом” и “фашистом”.

“Ја са њима нећу да се састанем. За народ и грађане сам увек отворен, а за ове лопове не. Зашто нису у затвору, то је тешко питање. Зато што су целокупан правосудни систем они поставили”, рекао је тада Вучић, а наводи се у пресуди објављеној на сајту Двери.Лидер СНС је три дана касније од тог гостовања на Пинку из Минехна поручио:

“Србија има много важнијих проблема од тако и толико неозбиљних људи као што су Ђилас, Јеремић и онај фашиста Обрадовић”.

Суђење је трајало готово две године, а у пресуди Првог основног суда, која је донета у новембру, наводи се да је Вучић због повереде части и угледа у обавези да уплати Обрадовићу 200.000 динара, са законском затезном каматом, почев од 26. новембра прошле године до саме исплате. ПредседникСрбије дужан је да уплати овај новац у року од 15 дана, а “под претњом принудног исељења”.

ГЗС/ Агенције

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


bosko spor sud kazna novac vesic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.190.536 посета
Тренутно на сајту: 441 посетилац(a)