Асфалтирано 600 метара пута у засеоку Главачићи у МЗ Рогачица 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Асфалтирано 600 метара пута у засеоку Главачићи у МЗ Рогачица
Trenutno na sajtu: 496       |       Podeli:
24.12.2020 | 0 коментар(а)



Бајина Башта - Повољни временски услови крајем децембра омогућили су да станивницима МЗ
Асфалт стигао и у Главачиће, фото: ГЗС

Рогачица, засеок Главачићи, асфалтирање 600 метара пута којем гравитира десетак сталних домаћинстава и више власника викендица и Рогачичана који долазе да овде обрађују своја имања.

фото: ГЗС

Члан савета МЗ Рогачица Јово Миљанић пресрећан је због асфалтирања пута који је делом рађен 2014 и 2015. године, а сада је настављено захваљујући разумевању општинског руководства.

„Увек сам се интересовао и трудио да се овај пут одради, да то остане за наше млађе, да они остану на свом имању. Нама овде долазе људи из целе Србије да праве викендице, а има и оних који се враћају на своја напуштена огњишта, саде воће, поврће, гаје малине, значи нешто се дешава, а пут ће само то све поспешити”, каже Миљанић.

Јово Миљанић, фото: ГЗС

Према речима председнице општине Бајина Башта Весне Ђурић да је овај пут урађен захваљујући упорности и истрајности Јова Миљанића, а захваљујући лепом времену тај пројеката је реализован у овој години.

„У Главачићима се налази репетитор емисионе технике и они су учествовали са 600 хиљада динара у овом пројекту док ће део финансирати општина. Део пута који је сада асфалтиран је прва фаза, док ће се остали део деонице асфалтирати у наредне две године”, рекла је Ђурић.

Председница општине Бајина Башта Весна Ђурић, фото: ГЗС

У буџету за 2021. годину опредељено је близу 100 милиона динара за асфалтирање, а ускоро ће бити одржан и састанак са председницима месних заједница у којима би требало да буду утврђени приоритети у реалним оквирима како би се усагласио план рада.

 

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


bajina basta asfaltiranje rogacica glavacici

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.424.091 посета
Тренутно на сајту: 497 посетилац(a)