Uprkos kiši turisti uživaju na Zlatiboru 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Uprkos kiši turisti uživaju na Zlatiboru
Trenutno na sajtu: 452       |       Podeli:
16.06.2023 | 0 коментар(а)



Čajetina - Zlatibor se aktivno priprema za predstojeću letnju turističku sezonu, uprkos kiši i nešto



lošijim vremenskim uslovima, koji nisu karakteristični za ovaj period godine. Trenutna temperatura na Zlatiboru je oko 15 stepeni i pada umerena kiša, koja ne ometa boravak i aktivnosti gostiju Zlatibora.

Komunalno javno preduzeće Zlatibor radi na uređenju zelenih i cvetnih površina. Jezero je očišćeno i u toku je punjenje izvorskom vodom, tako da će u predstojećoj letnjoj sezoni zablistati u punom sjaju.

Svi lokaliteti su otvoreni za posete, saobraćaj se odvija neometano. Uprkos intenzivnim kišama koje su pogodile pojedine delove Srbije, Zlatibor je ostao siguran od poplava, zahvaljujući svojoj geografskoj poziciji i dobro razvijenoj infranstrukturi. Tokom 2020. godine urađena je kompletna rekonstrukcija Kraljevog trga i izgrađen je kolektor za površinske vode, pa je turistički centar Zlatibora i u situacijama obilnijih padavina bezbedan od poplava.

Zlatibor je najposećeniji planinski centar Srbije koji iz godine u godinu obara rekorde u posećenosti. Iako letnja turistička sezona još uvek nije zvanično počela, na Zlatiboru boravi veliki broj gostiju, koji uživaju u raznovrsnim sadržajima.

Pozivamo sve turiste i građane da se o aktuelnoj situaciji i dešavanjima na Zlatiboru informišu putem zvaničnih izvora. Turistička organizacija Zlatibor je na raspolaganju da u svakom trenutku pruži proverene i tačne informacije. Svim zainteresovanim na raspolaganju je i web kamera na Kraljevom trgu.

 

Glas zapadne Srbije




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


CAJETINA ZLATIBOR KISA TURISTI

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.377.242 посета
Тренутно на сајту: 453 посетилац(a)