Danima gori nesanitarna deponija Goveđak kod Sjenice 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
Danima gori nesanitarna deponija Goveđak kod Sjenice
Trenutno na sajtu: 478       |       Podeli:
10.04.2024 | 0 коментар(а)



Sjenica - Danima unazad gori nesanitarna deponija Goveđak na ulazu u Sjenicu. Meštani sela



koja se nalazi u blizini su kako kažu u strahu da se vatra ne proširi i do njihovih kuća, a od smrada ne mogu da otvore prozore.

„Ovo je užas i katastrofa. Pod dimom je celo selo, od smrada ne možemo da dišemo. Mi godinama ukazujemo da je ovde ekološka bomba koja samo što ne eksplodira. Ne dozvoljavamo dovoz smeća, ali sve je očigledno uzalud”, kažu izrevoltirani meštani.

Na licu mesta postavljana je cisterna komunalnog preduzeća koja pokušava da ublaži požar.

Komunalni otpad na ovu nesanitarnu deponiju odlaže opština Sjenica već godinama i to je jedan od najvećih i gornjih problema na ovoj teritoriji.

Prema predvidjenom planu, rešenje za ocu deponiju jeste izgradnja transfer stanice Banjica, na koju će nakon završetka radova odlagati otpad.

GZS/RINA




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


VESTI SJENICA DEPONIJA GOVEDJAK POZAR SMECE

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.656.241 посета
Тренутно на сајту: 479 посетилац(a)