Predsednik opštine Požega dobio novog zamenika, određena sredstva za saniranje štete od poplava 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Predsednik opštine Požega dobio novog zamenika, određena sredstva za saniranje štete od poplava
Trenutno na sajtu: 403       |       Podeli:
09.06.2023 | 0 коментар(а)



Požega - Na 18. sednici Skupštine opštine Požega, odbornici su doneli nekoliko važnih odluka među kojima su i Odluka o završenom računu budžeta za 2022. godinu i



Odluka o rebalansu budžeta za 2023. godinu.

Rebalans za tekuću godinu je bio u najvećoj meri vezan za obezbeđenje sredstava u cilju saniranja šteta od bujičnih voda, koje su zadesile veći deo požeške opštine.

Odbornici su usvojili izveštaje o radu nekoliko opštinakih preduzeća i ustanova, kao i izveštaje o usklađenosti sa planom rada za ovu godinu.

Usvajanjem odluke o realizaciji programa u oblasti poljoprivrede, stvoreni su uslovi da se već od kraja meseca juna može očekivati raspisivanje lokalnih subvencija za poljoprivrednike.

Na ovoj sednici, dosadašnji zamenik predsednika opštine Požega Ivan Rosić je podneo ostavku pa je na predlog predsednika opštine Đorđa Nikitovića, tajnim glasanjem odlučeno da funkciju zamenika predsednika opštine ubuduće obavlja Slađana Milčanović.

 

GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


POZEGA VECE DJORDJE NIKITOVIC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.341.557 посета
Тренутно на сајту: 404 посетилац(a)