СНС из Горњег Милановца и Чајетине осуђује хулиганство 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
СНС из Горњег Милановца и Чајетине осуђује хулиганство
Trenutno na sajtu: 303       |       Podeli:
09.07.2020 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац, Чајетина - Општински одбори и повереништва Српске напредне странке у западној Србији најоштрије осуђују

протесте који се већ две вечери организују на улицима Београда.

„Општински одбор СНС у Горњем Милановцу најоштрије осуђује профашистичке, ултрадесничарске, криминалне протесте који су директно дириговани од тајкуна, страних служби и лица са дебелим досијеима и који су директни напад на полицију, институције Републике Србије са крајњим циљем да дестабилизују политичку и економску јачину наше државе. У тренутку када је држава у тешкој епидемиолошкој ситуацији, када се наши здравствени радници и цела држава даноноћно боре за сваки живот наших суграђана, неколико стотина плаћеника који манипулишу омладином и неким незадовољним грађанима, из ко зна којих разлога, крећу у физичке нападе каменицама, ножевима, палицама, лопатама, боксевима и сузавцем које је неко организовао и дебело платио и обезбедио медијску пропраћеност од стране тајкунских медија, како би покушао да ослаби преговарачки потенцијал Србије у међународним односима. Апелујемо да државни органи приведу и процесуирају све организаторе и учеснике у насиљу и осуде по закону. Позивамо све чланове Српске напредне странке, симпатизере и све пристојне грађане који су у већини да се уздрже и остану мирни, да не наседају на провокације јер нам стабилност и јединство у овим тренуцима једино могу помоћи. Пружамо пуну подршку нашем председнику Александру Вучићу који се непрестано бори за све нас на свим пољима. Предаја никад није била опција”, каже се у саопштењу овог одбора.


Повереништво напредне странке у Чајетини наводи да је у Србији, пре нешто више од две недеље, на легитимним и легалним изборима преко два милиона људи дало свој глас Српској напредној странци и политици председника Александра Вучића.
„Неки данас имају образа да доводе у питање јасно изражену изборну вољу грађана и да хулиганство и варварлук на улицама Београда проглашавају за херојство и израз демократије.
Неће бити да је неколико хиљада хулигана из београдског круга двојке више него два милиона грађана. Ако треба бранићемо и одбранити изборну вољу народа и на улици од оних који су испод цензуса али би да опет као 5. октобра упадају и пале Скупштину Србије мимо воље народа. Овог пута неће проћи”, наводи се у саопштењу.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sns naprednjaci gornji milanovac cajeitna

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.478.195 посета
Тренутно на сајту: 304 посетилац(a)