Инцидент у Мионици: Српска застава бачена у смеће 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
Инцидент у Мионици: Српска застава бачена у смеће
Trenutno na sajtu: 651       |       Podeli:
08.10.2021 | 0 коментар(а)



Српска коалиција НАДА коју чини ПОКС, ДСС и 23 удружења грађана најоштирије осуђује нечувен поступак

комуналног инспектора општине Мионица, Александра Јованића, који је наредио да се уклони ловоров венац са српском тробојком са споменима војводи Мишићу у Мионици, који је данас поставио председник ПОКС, Жика Гојковић и кандидати за одборнике са изборне листе НАДА ЗА МИОНИЦУ.

„Ловоров венац са српском тробојком, без страначких обележја поставили смо данас да одамо почаст једном од најславинијих српских војсковођа, војводи Живојину Мишићу. Нисмо ни слутили да ће некоме пасти на памет, зарад дневне политике и љубоморе да извргне руглу српску заставу и самог војводу наредбом да се ловоров венац са заставом баци у смеће. Овим је један човек осрамотио целу Мионицу , али и прекршио закон јер нико нема право да понижава и извргне руглу српску државну заставу“ – изјавио је предеседник ПОКС и један од лидера коалиције НАДА, Жика Гојковић.

Предстравници коалиције су се обратили полицији у Мионици и пријавили цео случај, а сутра ће поднети и кривичну пријаву против главног комуналног инспектора у овој општини. Осим овога, поднеће се кривична пријава против њега и због ометања изборног процеса јер је наложио скидање плаката коалциије НАДА ЗА МИОНИЦУ иако они нису постављени на туђем приватном поседу, нити на неуобичајном месту за то у време кампање, наводи се у саопштењу.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


srpska zastava bacena mionica

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.167.336 посета
Тренутно на сајту: 652 посетилац(a)