Након Марковице и Драмлића, нових 14 километара асфалта ове сезоне стиже у драгачевска села 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Након Марковице и Драмлића, нових 14 километара асфалта ове сезоне стиже у драгачевска села
Trenutno na sajtu: 568       |       Podeli:
04.05.2022 | 1 коментар(а)



Лучани - Асфалтирање у МЗ Марковица у дужини од 670 метара као и путни правац МЗ Гуча у засеоку Драмлићи у дужини од 600 метара завршено
Фото: ГЗС

је у протеклој недељи. Вредност ове инвестиције је око 6,8 милиона динара, рекао је први човек општине Лучани Миливоје Доловић.

„Извођач радова је предузеће Путеви Ивањица. Реализација асфалтирања рађена је по систему два према један, а извођење је пренето на ову календарску годину”, каже Доловић.


Фото: ГЗС

Председник привременог органа Доловић истиче да је ове године измењен систем који је сада три према једна, односно на један динар уложених средстава, општине улаже три и да се у овој сезони очекује асфалтирање нових 14 километара путева.


Фото: ГЗС

„За ову годину је расписан тендер за асфалтирање нових 14 килметара на 20 путних праваца општине Лучани. За ове намене из буџета је издвојено око 84 милиона динара. Поред улагања у сеоске путне правце, уз подршку Путева Србије реконструисаћемо преко 25 километара путева првог и другог реда", додао је Доловић.

 

 

 

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Zoran pajovic

    Kad je na redu put u zaseoku Pajovici u Turici



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 157.332.687 посета
    Тренутно на сајту: 569 посетилац(a)