У суботу почиње са радом клизалиште на Градској плажи 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
У суботу почиње са радом клизалиште на Градској плажи
Trenutno na sajtu: 345       |       Podeli:
15.12.2022 | 0 коментар(а)



Градска плажа у Чачку синоним је за вреле летње дане. Ипак, очекује се да она поново оживи од суботе 17. децембра
Градска плажа у Чачку, фото: ГЗС

када је планирано да на том простору почне са радом клизалиште које са највећим нестрпљењем исчекују најмлађи Чачани.

Клизалиште је само део Фестивала „Зимска чаролија" који званично почиње 24. децембра. Планирано је да садржи богат музички програм за децу, али из организације истичу и хумани карактер, јер ће на простору градске плаже бити постављене и тезге, а планирано је да највећи део прикупљених средстава буде прослеђен за лечење најугроженијих суграђана.

Милош Стеванић, помоћник градоначелника Чачка, фото: ГЗС

„Покушаћемо да плажа не живи само лети већ и у зимском периоду године. Циљ нам је да се током празника велики број породица окупи на градској плажи, а ми ћемо им понудити што више садржаја како за наше најмлађе, тако и за старије суграђане. У оквиру Фестивала постављено је и клизалиште, због којег очекујемо посету како људи из Чачка, тако и гостију из околних градова. Оно што је битно истаћи је да ће клизалиште бити формирано од вештачког леда и да неће бити потребе за било каквим утрошком електричне енергије", навео је Милош Стеванић, помоћник градоначелника Чачка.

 

Матија Братуљевић, директор С. Ц. Младост, фото: ГЗС

„Клизалиште ће почети са радом 17. децембра, дан уочи обележавања Дана града. Радиће до краја јанура месеца, цена карте ће износити 200 динара, а изнајмљивање клизаљки ће бити бесплатно као и до сада. Почетком распуста биће организована и школа клизања", рекао је Матија Братуљевић, директор С.Ц. Младост.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


klizaliste gradska plaza cacak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.480.458 посета
Тренутно на сајту: 346 посетилац(a)